ΕΛΛΑΔΑ

Κεντροαριστερά: Ξεπέρασαν τους 100.000 οι ψηφοφόροι

κεντροαριστερά-ξεπέρασαν-τους-100-000-οι-ψη-228716

Μαζική είναι η συμμετοχή στο δεύτερο γύρο των εκλογών για την ανάδειξη της ηγεσίας του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς. Μέχρι τις 15:00 έχουν ψηφίσει περισσότεροι από 100.000 πολίτες. Στις 20:00 θα κλείσουν οι κάλπες και στις 21:30 θα αρχίσει η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Η διαδικασία είναι απλούστερη, γιατί δεν απαιτείται συμπλήρωση αίτησης, ούτε η καταβολή 3 ευρώ, ενώ μπορεί κανείς να ψηφίσει όπου διευκολύνεται, σε διαφορετική πόλη, σε διαφορετικό εκλογικό τμήμα από εκείνο όπου ψήφισε την περασμένη Κυριακή, έχοντας μαζί του την ταυτότητά του ή το διαβατήριο.

«Σήμερα οι προοδευτικοί πολίτες στις κάλπες, αποφασίζουν για τη μεγάλη παράταξη της κεντροαριστεράς. Όλες οι γενιές συμπορεύονται. Μαζί τολμήσαμε, μαζί πετύχαμε, μαζί τώρα για την νίκη» δήλωσε η Φώφη Γεννηματά.

«Την προηγούμενη Κυριακή, ο ηθικός κόσμος της χώρας άναψε μια φλόγα ελπίδας. Εύχομαι, με τη μαζική συμμετοχή του και την επιλογή του, αυτή η φλόγα ελπίδας να μην σβήσει. Για το καλό της παράταξης, αλλά πάνω απ’ όλα για το καλό της πατρίδας» δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου