ΕΛΛΑΔΑ

Η κακοκαιρία σαρώνει την Αθήνα: Κλειστή η Πειραιώς, προβλήματα στους δρόμους

η-κακοκαιρία-σαρώνει-την-αθήνα-κλειστ-232445

Στη δίνη της κακοκαιρίας βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης και η Αθήνα, καθώς ισχυρή καταιγίδα «χτύπησε» την πρωτεύουσα, με τα έντονα καιρικά φαινόμενα να προκαλούν πλημμύρες και προβλήματα στους δρόμους, όπου η κίνηση είναι αυξημένη.

Δεδομένου ότι τις επόμενες ώρες τα φαινόμενα αναμένεται να ενταθούν (θυμίζουμε ότι η ΕΜΥ έχει προειδοποιήσει για νέο, σφοδρό κύμα κακοκαιρίας) καλό είναι να προσέχετε στις μετακινήσεις σας και αν δε συντρέχει σοβαρός λόγος να τις αποφεύγετε.

Ιδιαίτερα οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς οι ουρανοί έχουν ανοίξει σε όλη την πόλη, με την κίνηση να είναι αυξημένη:

  • Στη Μεσογείων
  • Στην Κατεχάκη (ρεύμα από Ηλιούπολη)
  • Στη Λ. Κηφισίας (κάθοδος)
  • Στην Αθηνών-Λαμίας (Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη -έξοδος)
  • Στην Αθηνών-Λαμίας (κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών-είσοδος)

ΚΛΕΙΣΤΗ Η ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης, κλειστή είναι και η Πειραιώς, στο ύψος της Χαμοστέρνας, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Να σημειώσουμε επίσης, ότι με ανακοίνωση της η αστυνομία ενημερώνει πως ενισχύονται περαιτέρω οι αστυνομικές δυνάμεις που διατίθενται σε διάφορες περιοχές της χώρας, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινόμενων.

Στο πλαίσιο αυτό, ειδικότερα για την περιοχή της Δυτικής Αττικής, αποφασίστηκε η μερική αναδιάταξη των δυνάμεων, που έχουν διατεθεί για την εφαρμογή του σχεδιασμού των μέτρων της επετείου του εορτασμού του Πολυτεχνείου.

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

[star.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου