ΕΛΛΑΔΑ

Με κοντάρια ψάχνουν στη λάσπη για τους αγνοούμενους [εικόνες]

με-κοντάρια-ψάχνουν-στη-λάσπη-για-τους-232747

Εξι είναι οι αγνοούμενοι στη Μάνδρα μετά τη χθσινή φονική καταιγίδα στη Δυτική Αττική, όπως ανακοίνωσε η Πυροσβεστική.

Οι νεκροί ανέρχονται σε 15, 5 γυναίκες και 10 άνδρες, εκ των οποίων οι 13 έχουν αναγνωριστεί. Μέχρι νωρίς σήμερα το πρωί ήταν γνωστό ότι αγνοούνταν ένα άτομο, ωστόσο σε νεότερη ενημέρωσή της η πυροσβεστική έκανε γνωστό ότι αναζητά έξι άτομα στην ευρύτερη περιοχή της Μάνδρας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι τέσσερις από τους αγνοούμενους είναι οδηγοί, τα ίχνη των οποίων χάθηκαν ενώ βρίσκονταν στην παλαιά εθνική οδό Ελευσίνας- Θήβας, ενώ οι άλλοι δύο αναζητώνται σε σπίτια.

Αυτή η δραματική εξέλιξη εντείνει τους φόβους ότι ο απολογισμός των φονικών πλημμυρών θα ανέβει κι άλλο.

Χαρακτηριστικό είναι και το βίντεο που δείχνει άτομα της ΕΜΑΚ και της ΕΟΔ να ψάχνουν στη λάσπη για τους αγνοούμενους, στην παλαιά εθνική οδό Ελευσίνας-Θηβών:

Πρόκειται για έναν άνδρα, περίπου 50 ετών, στο Γεφυράκι Νέας Περάμου που θεωρείται αγνοούμενος από χθες και πιθανόν να έχει καταπλακωθεί από φερτά υλικά μέσα στο σπίτι του, έναν ηλικιωμένο ο οποίος αναζητείται επίσης στο σπίτι του στο Παλαιοχώρι Μάνδρας και τέσσερις οδηγούς φορτηγών και ΙΧ αυτοκινήτων.

Οι οδηγοί, σύμφωνα με αναφορές των συγγενών τους, τελευταία φορά βρίσκονταν στην περιοχή που είναι οι καντίνες στην παλιά εθνική οδό Μάνδρας-Θήβας. Σημειώνεται ότι στην περιοχή έχουν παρασυρθεί αυτοκίνητα από τα νερά και τα φερτά υλικά.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου