ΕΛΛΑΔΑ

«Πόλεμος» Καμμένου –αντιπολίτευσης για δημοσίευμα

πόλεμος-καμμένου-αντιπολίτευσης-240177

Σύγχυση δημιουργήθηκε νωρίτερα από δημοσιεύματα στα ΝΕΑ και το in.gr που ανέφεραν ότι μετά από μήνυση που υπέβαλε ο Πάνος Καμμένος κινήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου για τον διευθυντή των Νέων Παναγιώτη Λάμψια.

Τι ανέφερε το δημοσίευμα:

Το δημοσίευμα στην ιστοσελίδα της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ ανέφερε ότι «ο υπουργός Άμυνας αποπειράθηκε νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής να συλλάβει τον διευθυντή των ΝΕΩΝ Παν. Λάμψια κινώντας σε βάρος του τη διαδικασία του αυτόφωρου, μετά από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η υπόθεση σχετιζόταν με «προσπάθεια του κ. Καμμένου να αποσείσει τις βαριές πολιτικές και προσωπικές ευθύνες που έχει για την πώληση στρατιωτικού οπλισμού στη Σαουδική Αραβία».

Τα δημοσιεύματα ακολούθησαν οργισμένες ανακοινώσεις από τη Φώφη Γεννηματά και τον Δημήτρη Τσιόρδα.

Ωστόσο λίγο αργότερα η ανάρτηση κατέβηκε από τον ιστότοπο της εφημερίδας…

ΑΠΕ: Καμία μήνυση σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ

Το Αθηναϊκο Πρακτορείο λίγο αργότερα, επικαλούμενο πηγές από το το αρχηγείο της ΕΛΑΣ διέψευσε την είδηση καθώς όπως ανέφεραν οι πληροφορίες δεν υπήρχει τέτοιο συμβάν και δεν έχει αναφερθεί από κάποια αστυνομική υπηρεσία ότι έχει υποβληθεί μήνυση σε βάρος του κ. Λάμψια.

Καμμένος: Γεννηματά και Τσιόδρας βγάζουν ανακοίνωση για μήνυση που δεν έκανα

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, καταλογίζει στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά και στον εκπρόσωπο Τύπου του Ποταμιού, Δημήτρη Τσιόδρα, επίθεση σε βάρος του, για μήνυση που δεν έκανε.

Ο Πάνος Καμμένος αναφέρει στην ανάρτηση του: «Είναι μοναδικό!! Η κεκτημένη ταχύτητα να μου κάνουν επίθεση οδηγεί Γεννηματά και Τσιόδρα να βγάζουν ανακοίνωση για μήνυση που δεν έκανα».

Ακολούθησε δεύτερο tweet με το οποίο ο Πάνος Καμμένος σχολίασε την έκτακτη Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε εκτάκτως το πρωί η Νέα Δημοκρατία. Ο Υπουργός ανέβασε μια φωτογραφία της Μαρίας Σπυράκη μαζί με τον Άκη Τσοχατζόπουλο και έγραψε:

«Η «ειδική» Μαρία Σπυράκη έκανε σήμερα συνέντευξη τύπου για τα εξοπλιστικά. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι εσείς τα φάγατε».

Γεννηματά: «Ο γνωστός διώκτης του Τύπου κ. Καμμένος ξαναχτύπησε»

Νωρίτερα, η προέδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά είχε δηλώσει ότι «Ο γνωστός διώκτης του Τύπου, συγκυβερνήτης του κ.Τσίπρα, κ. Καμμένος ξαναχτύπησε. Αφού δεν μπορεί να ελέγξει τα μέσα επιχειρεί να τρομοκρατήσει τους δημοσιογράφους. Κινείται εκτός των δημοκρατικών θεσμών. Συνυπεύθυνος γι’ αυτή την προκλητική στάση είναι και ο Πρωθυπουργός. Χθες ήθελαν έξω τον τρομοκράτη, σήμερα θέλουν να βάλουν μέσα το Διευθυντή των ΝΕΩΝ. Αυτή η καθεστωτική αντίληψη των κυβερνώντων δεν θα περάσει . Η καταδίκη από το λαό θα είναι αμείλικτη.»

Τσιόρδας: Η Ελλάδα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μοιάζει όλο και περισσότερο με την Τουρκία του Ερντογάν

Επίσης ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού Δ. Τσιόδρας είχε αναφέρει σε ανάρτησή του στο τουίτερ ότι: «Η αστυνομία πήγε να συλλάβει τον διευθυντή των ΝΕΩΝ Π.Λάμψια για αποκαλύψεις της εφημερίδας του για τον μεσάζοντα της πώλησης όπλων στη Σ.Αραβία. Η Ελλάδα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μοιάζει όλο και περισσότερο με την Τουρκία του Ερντογάν….»

Παρά τη διάψευση ο Δημήτρης Τσιόρδας επανήλθε με δεύτερο tweet, στο οποίο επιμένει: “Ρεπορτάζ των ΝΕΩΝ για τα συμβάντα. Οποιος θέλει πιστεύει την κυβέρνηση”.

Και τρίτο tweet Καμμένου

Από την πλευρά του, με νεότερη ανάρτησή του στο τουίτερ, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος ανέφερε ότι «Τη μαϊμού «είδηση» για λευτεριά στον Λάμψια βγήκε από τον αρχηγό των fake news Τζένο το σώγαμπρο Παπαδόπουλο και το τσιράκι Κανέλλη».

[newsit.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου