ΕΛΛΑΔΑ

Ζευγάρι γνωστών γιατρών θύματα της συμμορίας με το σίδερο. Μία αποκάλυψη «έδεσε» τον εγκέφαλο

ζευγάρι-γνωστών-γιατρών-θύματα-της-συ-240941

Ένα σημαντικό εύρημα έχει στα χέρια της η αστυνομία για τη δράση της συμμορίας με το σίδερο. Οι πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν ότι ταυτοποιήθηκε το γενετικό υλικό του εγκέφαλου της σπείρας στο σπίτι γνωστών γιατρών στο Ψυχικό.

Η εισβολή στο σπίτι του ζεύγους των γιατρών στο Ψυχικό έγινε το 2014 και ήταν η “παρθενική” εμφάνιση της άγριας συμμορίας των ληστών με το σίδερο.

Οι δράστες είχαν ακινητοποιήσει το ζευγάρι και είχαν χτυπήσει με πρωτοφανή μανία τη γυναίκα. Δεν είχαν διστάσει μάλιστα να τη βασανίσουν με το σίδερο προκαλώντας της εγκαύματα ακόμη και στο πρόσωπο.

Οι αστυνομικοί είχαν συλλέξει τότε όλα τα στοιχεία, είχαν εντοπίσει γεννετικό υλικό, ωστόσο δεν είχαν εντοπίσει κανέναν κάποιον από τους δράστες αυτής της ληστείας.

Μετά τη σύλληψη του “εγκεφάλου” της σπείρας “άνοιξαν” και πάλι όλες οι παλιές επιθέσεις. Έτσι το γενετικό υλικό που είχε εντοπιστεί στο σπίτι των γιατρών στο Ψυχικό συγκρίθηκε με αυτό του Mamuka Pachuasvili από το Καζακστάν.

Ο 34χρονος που είναι ανάπηρος θεωρείται ότι βρίσκεται πίσω από όλα τα χτυπήματα της συμμορίας. Ήταν ο εγκέφαλος και ο άνθρωπος που εντόπιζε και παρακολουθούσε τα θύματά του πριν δώσει την εντολή για το “χτύπημα”.

Παράλληλα η αστυνομία έχει στοιχεία πως η συμμορία έχει κάνει ακόμη τρεις ληστείες στις περιοχές Γαλατσίου, Χαλανδρίου και Ιλίου, αλλά και πέντε διαρρήξεις και κλοπές από από σπίτια στις περιοχές της Βούλας, της Γλυφάδας, των Αμπελοκήπων και του Αγίου Παντελεήμονα.

[newsit.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου