ΕΛΛΑΔΑ

«Ήμουν πιεσμένος και ήθελα να μείνω μόνος» λέει ο κτηνοτρόφος που είχε εξαφανιστεί

ήμουν-πιεσμένος-και-ήθελα-να-μείνω-μό-281149

Τη δική του εξήγηση γύρω από την εξαφάνιση του, έδωσε ο 35χρονος κτηνοτρόφος Ηλίας Ντρίκος, από τη Θεσπρωτία, ο οποίος έπειτα από δύο εβδομάδες αναζητήσεων επέστρεψε στο σπίτι του.

Μετά τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο Φιλιατών για προληπτικούς λόγους, ο 35χρονος αμέσως μετέβη στο αστυνομικό τμήμα Ηγουμενίτσας, όπου έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με τα όσα ο ίδιος κατέθεσε στους αστυνομικούς, ήθελε για προσωπικούς του λόγουςνα μείνει μόνος, καθώς αισθανόταν πιεσμένος.

Όπως εξομολογήθηκε ο 35χρονος, κατά το διάστημα της εξαφάνισής του κάποια στιγμή σκέφτηκε να επιστρέψει, αλλά το αίσθημα της ντροπής ήταν εκείνο που τον εμπόδιζε.

Ωστόσο οι μέρες περνούσαν και σκεπτόμενος τόσο την επιβίωσή του, αλλά και την αγάπη του για τους οικείους, πήρε την απόφαση σήμερα το πρωί να επιστρέψει στην οικία του και να βάλει τέλος στην αγωνία όλων.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τα όσα είπε στην κατάθεσή του ο 35χρονος κτηνοτρόφος ,η συγκεκριμένη υπόθεση για την Αστυνομία έχει κλείσει, καθώς έχει αποκλειστεί
το οποιοδήποτε ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Το χρονικό της εξαφάνισης του 35χρονου

Ο 35χρονος κτηνοτρόφος, είχε εξαφανιστεί από τις 24 Σεπτεμβρίου. Όπως είχαν αναφέρει οι συγγενείς του, ο 35χρονος κτηνοτρόφος συνομίλησε στις 11.30 το πρωί της Κυριακής με τη σύζυγό του που τον ενημέρωσε ότι ήταν καλεσμένοι για φαγητό στο σπίτι της μητέρας του.

Ο Ηλίας της είπε ότι βρισκόταν στον στάβλο και ότι ξεκινούσε να γυρίσει στο σπίτι. Αυτή ήταν και η τελευταία επικοινωνία που είχαν οι συγγενείς του με τον Ηλία Ντρίκο. Έκτοτε τα ίχνη του χάθηκαν.

Ο πατέρας του που τον αναζήτησε στον στάβλο βρήκε εκεί το αυτοκίνητο με το κλειδί στη μίζα αλλά και το κινητό του, το πορτοφόλι του και όλα τα προσωπικά αντικείμενα του αγνοούμενου.

Η μητέρα του αγνοούμενου είχε πει σε τηλεοπτική εκπομπή, ότι όταν είδαν ότι ο 35χρονος Ηλίας καθυστερούσε, ξεκίνησαν να του τηλεφωνούν εκείνη και η γυναίκα του.

Για την εξαφάνιση του Ηλία Ντρίκου είχε σημάνει και συναγερμός Silver Alert.

Πηγή: epirus-tv-news.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου