ΕΛΛΑΔΑ

Δυστύχημα με Πόρσε: Με 320 χλμ. έτρεχε το όχημα του Βακάκη

δυστύχημα-με-πόρσε-με-320-χλμ-έτρεχε-το-όχ-301430

Η Πόρσε με οδηγό τον Γιώργο Βακάκη όταν έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο του Πατμάνμογλου την 26η Φεβρουαρίου έτρεχε με 320 χιλιόμετρα!

Αυτό προκύπτει από την έκθεση πραγματογνωμοσύνης, σύμφωνα με την οποία, από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης το ντεπόζιτο του Χόντα, στο οποίο βρίσκονταν η σύζυγος του Υπάτιου και ο μόλις τριών ετών γιός τους, εξαϋλώθηκε! Τα καύσιμα σκορπίστηκαν στον αέρα και το μοτέρ εκτινάχθηκε σε απόσταση 85 μέτρων. Τα δύο οχήματα κόπηκαν στη μέση.

Ο τραγικός απολογισμός είναι τέσσερις άνθρωποι νεκροί: Ο 24χρονος Γιώργος Βακάκης, ο συνοδηγός του Ανδρέας Γεωργακόπουλος, η 33χρονη Αποστολία και 3χρονος Παύλος.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες από τη δικογραφία, κομμάτια της οποίας φέρνει στο φως η εφημερίδα Έθνος, τα τέσσερα λάστιχα της Πόρσε ήταν σε καλή κατάσταση, δεν παρουσίασαν στοιχεία υπερθέρμανσης σε βαθμό που να προκύπτει «λιώσιμο», καθώς τα πέλματά τους είχαν πάχος 6 χιλιοστά όταν το αποδεκτό από τα ΚΤΕΟ είναι τα 1,6 χιλιοστά. Οι ειδικοί με βάση αξιόπιστες πηγές έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι κανένα από τα ελαστικά δεν άρχισε να διαλύεται λόγω της υπερθέρμανσης ή γιατί δημιουργήθηκε τρύπα από κάποιο αντικείμενο στο οδόστρωμα.

Αστυνομικές πηγές, την ίδια ώρα, φαίνεται να εξετάζουν ένα δεύτερο βίντεο από κάμερα ασφαλείας από το οποίο προκύπτει ότι η Πόρσε επιχείρησε να κάνει προσπέραση σε μία Μερσεντές. Το αριστερό λάστιχο της πιθανότατα έρχεται σε επαφή με το τσιμεντένιο διαχωριστικό της εθνικής οδού.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου