ΕΛΛΑΔΑ

Silver Alert για την 35χρονη από το Ηράκλειο που εξαφανίστηκε

silver-alert-για-την-35χρονη-από-το-ηράκλειο-που-εξ-319277

Κορυφώνεται η αγωνία για την 35χρονη Γαρυφαλλιά Σαμιωτάκη, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν πριν από λίγες ημέρες, από το σπίτι της στο Ηράκλειο.

Μολονότι βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες των αρχών, που αναζητούν σε κάθε πιθανό σημείο τη νεαρή γυναίκα, μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια θετική εξέλιξη στην αγωνιώδη αναζήτηση.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλεται για τον εντοπισμό της εκδόθηκε ανακοίνωση εξαφάνισης από τη Γραμμή Ζωής Silver Alert προκειμένου να γνωστοποιηθεί το γεγονός στην επικράτεια.

Η 35χρονη στις 31 Αυγούστου έφυγε από το σπίτι όπου ζει με τον σύζυγό της στο Ηράκλειο παίρνοντας μαζί και κάποια από τα προσωπικά της αντικείμενα.

Το γεγονός αυτό θορύβησε ιδιαίτερα τη μητέρα της, καθώς όλο αυτό το διάστημα δεν έχει υπάρξει κανενός είδους επικοινωνίας με την κόρη της, συμπεριφορά ασυνήθιστη για την 35χρονη. Έτσι, η μητέρα της μην αντέχοντας άλλο την αγωνία κατήγγειλε στην ΕΛ.ΑΣ. την εξαφάνιση του παιδιού της.


Αμέσως υπήρξε κινητοποίηση με τους αστυνομικούς να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα και κάθε πιθανό σημείο που μπορεί να βρίσκεται η 35χρονη γυναίκα.

Σύμφωνα και με την ανακοίνωση του Silver Alert, η Γαρυφαλλιά είναι αδύνατη, με ανάστημα 1,55 μέτρα και καστανά μάτια. Ένα ευδιάκριτο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της είναι ότι φέρει μικρό σκουλαρίκι στη μύτη της.

Πηγή: Cretapost

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου