ΕΛΛΑΔΑ

Φρούριο η Θεσσαλονίκη εν όψει ΔΕΘ: 3.500 αστυνομικοί επί ποδός

φρούριο-η-θεσσαλονίκη-εν-όψει-δεθ-3-500-αστ-320046

Ενισχυμένες αστυνομικές δυνάμεις, φράγματα σε καίρια σημεία, εποπτεία κινητοποιήσεων από αέρος με ελικόπτερο, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και αποκλεισμό σχεδόν όλου του ιστορικού κέντρου, περιλαμβάνει ο σχεδιασμός της Αστυνομίας ενόψει των εγκαινίων της 82ης ΔΕΘ.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό πρακτορείο οι αστυνομικοί που θα επιστρατευτούν για τα φετινά εγκαίνια της ΔΕΘ υπολογίζονται περίπου στους 3.500 χιλιάδες ενώ επιτελικά στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. θα συντονίζουν την κινήσεις των αστυνομικών δυνάμεων από το κέντρο επιχειρήσεων, που θα λειτουργήσει στο αστυνομικό μέγαρο επί της οδού Μοναστηρίου.

Παράλληλα, εισαγγελικοί λειτουργοί θα επιβλέπουν την επιχείρηση. Ήδη έχουν ξεκινήσει αυξημένα μέτρα της τροχαίας και περιπολίες αστυνομικών τα προηγούμενα 24ωρα.

Στο πλαίσιο αυτό έχει απαγορευτεί στους περισσότερους δρόμους του κέντρου η στάση και στάθμευση των οχημάτων, ενώ από το μεσημέρι του Σαββάτου και σταδιακά ενόψει των διαδηλώσεων θα απαγορευτεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ιστορικό κέντρο της πόλης.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου