ΕΛΛΑΔΑ

Άρχισε ο «χορός» των κινητοποιήσεων στη ΔΕΘ: 5 πορείες σήμερα

άρχισε-ο-χορός-των-κινητοποιήσεων-σ-321934

Ειδικότερα στις σε λίγη ώρα από τώρα, στις 08.00 η ΠΟΕΔΗΝ ανοίγει τον χορό των κινητοποιήσεων που πραγματοποιούντα στο πλαίσιο της 82ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Το κάλεσμα είναι, στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Από εκεί η πορεία θα ξεκινήσει και μέσω των οδών Παπαναστασίου, Λεωφόρου Στρατού, Αγγελάκη, Εγνατία και Αντιγονιδών, θα καταλήξει στην οδό Αγίου Δημητρίου και το ΥΜΑΘ.

Στις 11.30 το σωματείο εργαζομένων στη ΕΥΑΘ καθώς και μέλη της Λαϊκής Ενότητας Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιήσουν διαμαρτυρία μπροστά από τα γραφεία της Εταιρείας στην οδό Εγνατία με αφορμή την επίσκεψη, Μακρόν.

Στις 12.30 το ΠΑΜΕ διοργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Ευόσμου, με αφορμή την έκθεση που φαίνεται να έχουν παραγγείλει τα ΕΛ.ΠΕ. για το πρόβλημα δυσοσμίας που εμφανίζεται στη Δυτική Θεσσαλονίκη.

Την ίδια ώρα στάση εργασίας και συγκέντρωση στην είσοδο της Δ’ ΔΟΥ Θεσσαλονίκης στην οδό Βασιλέως Ηρακλείου θα πραγματοποιήσουν οι εφοριακοί των Νομών Θεσσαλονίκης, Κιλκίς και Χαλκιδικής.

Τέλος στις 18.00 στην πλατεία αρχαίαw αγοράς μπροστά από το Άγαλμα του Βενιζέλου θα πραγματοποιηθεί πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενστόλων, στο πλαίσιο της 82ης Διεθνούς Εκθέσεως.

Το κάλεσμα για τη διαμαρτυρία πραγματοποιούν οι: Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.), Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών Αστυνομίας (Π.Ο.ΑΞΙ.Α.), Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος (Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.), Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος (Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.), Ένωση Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος (Ε.Α.Π.Σ.), Πανελλήνια Ένωση Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος (Π.Ε.Α.Λ.Σ.).

Πηγή: thestival.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου