ΕΛΛΑΔΑ

Ανήλικος λήστεψε δυο ηλικιωμένες μέρα -μεσημέρι

ανήλικος-λήστεψε-δυο-ηλικιωμένες-μέρ-353462

Με κλεμμένη μοτοσικλέτα κινούνταν από χωριό σε χωριό στην Κορινθία δυο νεαροί και δεν δίσταζαν να επιτίθενται μέρα- μεσημέρι σε ηλικιωμένες γυναίκες για να τις ληστέψουν, χτυπώντας τις αλύπητα! Ο ένας από τους δράστες των δυο ληστειών που έγινε μέσα σε λίγη ώρα, ο οποίος είναι ανήλικος, συνελήφθη τελικά από άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε..

Ο ανήλικος κακοποιός έκλεψε την περασμένη Κυριακή μαζί με τον άγνωστο συνεργό του μια μοτοσικλέτα και κατευθύνθηκαν σε μια κοινότητα του Δήμου Βέλου- Βόχας, όπου επιτέθηκαν σε μια 64χρονη η οποία επέβαινε σε ποδήλατο, την έριξαν στο οδόστρωμα και, αφού την χτύπησαν, άρπαξαν ένα τσαντάκι το οποίο είχε μέσα χρήματα και το κινητό της! Αμέσως μετά, πήγαν σε άλλο χωριό, όπου αποπειράθηκαν να αρπάξουν χρήματα από μια 71χρονη με τη χρήση βίας, αλλά εκείνη αντιστάθηκε σθεναρά και τράπηκαν σε φυγή.

Μετά από κινητοποίηση, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον ανήλικο και του πέρασαν χειροπέδες, με τις οποίες προσήχθη στο τοπικό αστυνομικό τμήμα όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για ληστεία και απόπειρα ληστείας σε βαθμό κακουργήματος και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου. Η έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του συνεργού του βρίσκεται σε εξέλιξη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου