ΕΛΛΑΔΑ

Επιτήδειοι υποδύονται τους δικηγόρους στην Αμαλιάδα

επιτήδειοι-υποδύονται-τους-δικηγόρο-384842

Επιτήδειοι, οι οποίοι εμφανίζονται ως δικηγόροι, έχουν κάνει την εμφάνισή τους στην Αμαλιάδα και την ευρύτερη περιοχή και εξαπατούν τους πολίτες.

Ήδη ο Δικηγορικός Σύλλογος Αμαλιάδας έχει προχωρήσει σε ανακοίνωση και εφιστά την προσοχή στους πολίτες.

Η ανακοίνωση

Ειδικότερα στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αμαλιάδας θα ήθελε να επιστήσει την προσοχή όλων των πολιτών της περιφέρειας του Πρωτοδικείου Αμαλιάδος στο ότι παρατηρήθηκε τις τελευταίες μέρες το φαινόμενο της αντιποίησης της Δικηγορικής ιδιότητας. Συγκεκριμένα, άτομα, άσχετα, με το Δικηγορικό Λειτούργημα, παρουσιάζονται σε διάφορες περιοχές για να αναλάβουν υποθέσεις που απαιτούν την συνδρομή Δικηγόρου. Ο Σύλλογός μας θέλει να κάνει γνωστό ότι, όλα του τα μέλη είναι εγγεγραμμένα στα μητρώα μας και μπορείτε εύκολα να κάνετε διασταύρωση των ονομάτων τους και των ιδιοτήτων τους από τον ίδιο τον Σύλλογο όπως και εν γένει, όλα τα μέλη όλων των συλλόγων της Ελλάδος, είναι εγγεγραμμένα στον οικείο τους σύλλογο και φέρουν όλοι τους συγκεκριμένο αριθμό μητρώο. Για να αποφευχθούν τέτοια φαινόμενα σας καλούμε να ρωτάτε ονοματεπώνυμο του ισχυριζόμενου ότι είναι Δικηγόρος και τον αριθμό μητρώου του και την επίδειξη της δικηγορικής του ταυτότητας ή να προβαίνετε σε διασταύρωση αυτού μέσω του οικείου Δικηγορικού Συλλόγου».

Να ζητούν δελτίο ταυτότητας

Όπως εξηγεί ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αμαλιάδας κ. Νίκος Κυπρούλης, οι περιπτώσεις που έχουν υποπέσει στην αντίληψη του Συλλόγου αφορούν άτομα τα οποία κινούνται στην περιοχή και ισχυρίζονται σε πολίτες ότι έχουν στην κατοχή τους το αρχείο και χειρίζονται τις υποθέσεις του αειμνήστου δικηγόρου Δημήτρη Γούργουρα. Ως γνωστόν οι υποθέσεις του εκλιπόντος αφορούσαν περιπτώσεις με απαλλοτριώσεις γης.

«Κυκλοφορούν διάφοροι και ισχυρίζονται ότι είναι δικηγόροι και χειρίζονται τις υποθέσεις του αειμνήστου Δημήτρη Γούργουρα. Ή δεν είναι δικηγόροι και προσπαθούν να αποκομίσουν οικονομικό όφελος ή είναι δικηγόρο εκτός Πρωτοδικείων Αμαλιάδας και Ηλείας και φυσικά δεν μπορούν να πάρουν φακέλους εάν δεν υπάρχει έγγραφη εξουσιοδότηση του Δικηγορικού Συλλόγου Αμαλιάδας. Οι φάκελοι του αειμνήστου Δημήτρη Γούργουρα βρίσκονται στο γραφείο του και δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε να ισχυρίζεται ότι έχει πρόσβαση, εξαπατώντας τους πολίτες» τόνισε ο κ. Κυπρούλης, ο οποίος υπογράμμισε επίσης: «Οι πολίτες να μην εμπιστεύονται αγνώστους και να ζητούν πρώτα να δουν δελτίο ταυτότητας. Τους προτρέπουμε να έρχονται στους δικηγόρους της Αμαλιάδας και του Πύργου για να τακτοποιήσουν υποθέσεις τους που χειριζόταν ο αείμνηστος Δημήτρης Γούργουρας και βρίσκονται σε εκκρεμότητα».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου