ΕΛΛΑΔΑ

Φόνος στο Κορωπί: Τρελάθηκα και πήρα το μαχαίρι

φόνος-στο-κορωπί-τρελάθηκα-και-πήρα-το-394999

Η 27χρονη που δολοφόνησε τη σύζυγο του εραστή της στο Κορωπί προσπάθησε στο δικαστήριο να εξηγήσει τι συνέβη και έφτασε στο έγκλημα μπροστά στα παιδιά της. Κατά την απολογία της ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, παρουσίασε τις συνθήκες, κάτω από τις οποίες δολοφόνησε την 35χρονη Θεόδωρα Πασπαλά, σύμφωνα με τη δική της πλευρά.

Η 27χρονη έλεγε συνεχώς “δεν θυμάμαι, θόλωσα, τρελάθηκα”, ενώ κάποια στιγμή υπήρξε και ένταση διότι άρχισε να φωνάζει και να επιτίθεται στον εραστή της. Μάλιστα, επενέβη ο και πατέρας της, ο οποίος της είπε, “Γιατί δεν μου μιλούσες κορίτσι μου; Γιατί δεν με άκουγες; Γιατί δεν τον έδιωξες; Μας κατέστρεψε ο αλήτης”.

Παρόντες στο ακροατήριο ήταν και οι συγγενείς της αδικοχαμένης 35χρονης, οι οποίοι φώναξαν:

“Μπράβο, ωραίο θέατρο, να χειροκροτήσουμε τώρα; Τέλειωσε;”.

Η κατηγορουμένη αρχικά είπε:

“Δεν ξέρω πώς να αποκαλέσω αυτό τον άνθρωπο (σ.σ. τον 41χρονο εραστή της). Όσο ήμουν με αυτόν δεν έβλεπα τίποτα. Έφυγε από τη ζωή μια γυναίκα. Λυπάμαι πολύ γι’ αυτό, μακάρι να μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω, έμειναν ορφανά δυο παιδιά. Κατάλαβα μέσα στη φυλακή τι έγινε. Πόσο ζώον ήμουν…”.

Στο σημείο εκείνο ο πρόεδρος του δικαστηρίου ρώτησε την 27χρονη πώς έφτασε στο σημείο να πάει στο σπίτι του θύματος κι εκείνη απάντησε:

“Δεν είχα πάει στο σπίτι της. Είχα πάρει τηλέφωνο τον Γιάννη και μου είπε ότι δεν ήταν καλά, πως δεν είχε πληρωθεί. Για κακή μου τύχη πέρασα από το σπίτι της… Είχε βγει έξω από το σπίτι η θανούσα, γι’ αυτό με σταμάτησε. Με έβριζε, με έλεγε π… ότι είναι μαζί με τον Γιάννη, ότι κοιμούνται μαζί. Είπαμε κάποια λόγια, δεν τα θυμάμαι καλά. Μου λέει: “Έχεις και το παιδί μαζί σου; Το φέρνεις εδώ να το δουν και τα δικά μου παιδιά;”. Δεν μπορούσα να καταλάβω ποιος ήταν ο λόγος που μου μιλούσε έτσι… Και π…. να ήμουν, δεν καταλαβαίνω γιατί αυτή η γυναίκα δεν ήθελε να δει ότι υπήρχαν δυο άλλα παιδιά”.

Στη συνέχεια υποστήριξε ότι το θύμα ήθελε να χτυπήσει το παιδί της και την απειλούσε πως ήθελε να το σκοτώσει.

“Για κακή μου τύχη είχα μαζί μου το μαχαίρι, μαζί με άλλα ψώνια που είχα κάνει από το σούπερ μάρκετ. Δεν ξέρω πως αντέδρασε το μυαλό μου εκείνη την ώρα. Το φόρεμα που φορούσα ήταν σκισμένο. Με τράβαγε και εκείνη την ώρα σκέφτηκα το μαχαίρι. Την έσπρωξα και της πήρα το παιδί και το έβαλα στο αυτοκίνητο. Μου τράβαγε τη μπλούζα. Τρελάθηκα, πήρα το μαχαίρι. Με τράβαγε από τη μπλούζα για να βγω. Εγώ είχα βάλει το παιδί μέσα… Πήρα το μαχαίρι, ήταν μπροστά από το κάθισμα του συνοδηγού, κάτω από το κάθισμα”.

Η 27χρονη είπε ακόμα πως, όταν αγόρασε το μαχαίρι, την προηγούμενη μέρα του φόνου, ζήτησε ένα μαχαίρι ξεκοκαλίσματος, γιατί αγόραζε κρέατα για τα παιδιά της από σούπερ μάρκετ και τα ξεκοκάλιζε μόνη της.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου