ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη Έλληνας ποδοσφαιριστής με κοκαΐνη

συνελήφθη-έλληνας-ποδοσφαιριστής-με-398832

Στη Μύρινα της Λήμνου συνελήφθη την Κυριακή (9/7) από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών ποδοσφαιριστής της Football League, με θητεία και σε ομάδες της Θεσσαλίας. Ο παίκτης, διαπιστώθηκε σε έλεγχο που έγινε σε δέμα, πως είχε στην κατοχή του 50 γραμμάρια κοκαΐνης.

Όπως αναφέρεται στο sportlesvos.gr, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, στελέχη του Λιμενικού Σώματος και της Ελληνικής Ακτοφυλακής διενήργησαν έλεγχο σε δέμα, το όποιο είχε προσέλθει να παραλάβει ο 27χρονος με Ι.Χ. όχημα, από μεταφορική εταιρεία στη Μύρινα. Εντός του δέματος βρέθηκαν μέσα σε σακούλα με ρύζι, 52 συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη, συνολικού βάρους 52,52 γραμμαρίων!

Αμέσως ο ποδοσφαιριστής συνελήφθη, ενώ κατασχέθηκαν τα ναρκωτικά, το όχημα και το κινητό του τηλέφωνο. Τη Δευτέρα ο συλληφθείς μεταφέρθηκε στη Μυτιλήνη, για να οδηγηθεί στην Εισαγγελία. Μάλιστα, την υπεράσπισή του θα αναλάβει γνωστός ποινικολόγος, που θα μεταβεί άμεσα στη Λέσβο.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον Μ.Μ. και έχει αγωνιστεί τόσο στην Σούπερ Λιγκ με την φανέλα του Πανιωνίου, όσο και στην Footbal League με τις αντίστοιχες των Καλλιθέα, Λάρισα και Τρίκαλα! Για ευνόητους λόγους και εφόσον δεν έχουν ανακοινωθεί από την Αστυνομία τα στοιχεία, δεν μπορούμε να δώσουμε περαιτέρω πληροφορίες από τα αρχικά του!

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου