ΕΛΛΑΔΑ

Διαρρήκτες μπήκαν δύο φορές σε σπίτι με νεκρό τον ιδιοκτήτη μέσα

διαρρήκτες-μπήκαν-δύο-φορές-σε-σπίτι-μ-399209

Δύο φορές διέρρηξαν σπίτι τρεις διαρρήκτες – ένας Ρουμάνος και δύο Έλληνες- παρά το γεγονός ότι την πρώτη φορά (στις 10 Απριλίου) που είχαν μπει στο διαμέρισμα του Παλαιού Φαλήρου είχαν εντοπίσει τη σορό ενός 83χρονου, ο οποίος φέρεται να κατέληξε από παθολογικά αίτια.

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», αυτό δεν πτόησε τους τρεις διαρρήκτες να ξαναμπούν λίγες μέρες μετά. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η σορός ήταν σε προχωρημένη σήψη και ουσιαστικά είχε μείνει μόνο ο σκελετός. Μάλιστα ένας από τους δράστες τον κλώτσησε με αποτέλεσμα να αποκολληθεί το κεφάλι, αλλά απτόητος συνέχισε να ψάχνει το εσωτερικό του σπιτιού για χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα.

Η σπείρα που στόχευε οικίες οι οποίες είτε ήταν ακατοίκητες, είτε σφραγισμένες για διάφορους λόγους, επιχειρούσε τις κλοπές αντικειμένων από το εσωτερικό τους. Κάπως έτσι, λοιπόν, οι τρεις τους είχαν επιχειρήσει να μπουν σε σφραγισμένο διαμέρισμα ηλικιωμένου άντρα που είχε δολοφονηθεί στις 5 στην οδό Μάρνης στον Αγ. Παντελεήμονα, αλλά δεν τα κατάφεραν γιατί ήταν στον έκτο όροφο.

Μετά τη σύλληψή τους έχουν διαπιστωθεί τρεις διαρρήξεις, δύο απόπειρες διάρρηξης και μία υπεξαίρεση. Με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και παραπέμφθηκαν σε ανακριτή για την κύρια ανάκριση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου