ΕΛΛΑΔΑ

Ζάκυνθος: Τι δηλώνει ο δικηγόρος του Έλληνα μπάρμαν

ζάκυνθος-τι-δηλώνει-ο-δικηγόρος-του-έλ-400366

Ο συνήγορος υπεράσπισης του 34χρονου Έλληνα μπάρμαν, Παναγιώτης Κεφαλληνός, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας και την άσκηση ποινικής δίωξης για ανθρωποκτονία από πρόθεση από κοινού, στους οκτώ κατηγορουμένους, υποστήριξε ότι ο πελάτης του είναι συντετριμμένος, έχει λευκό ποινικό μητρώο και δεν είχε ποτέ ενοχλήσει τις διωκτικές και δικαστικές αρχές ούτε για μια απλή παράβαση του ΚΟΚ.

Ο συνήγορος υπεράσπισης σχετικά με την συμπλοκή θανάτου, δηλώνει:

«Αυτά που φαίνονται σε ένα βίντεο, δείχνουν ότι ο κατηγορούμενος δεν έχει καταφέρει χτυπήματα στο κεφάλι του θύματος. Εμφανίζεται να συμμετέχει στο περιστατικό και φαίνεται να καταφέρνει 2-3 λακτίσματα (κλωτσιές) κάτω από τη μέση του άτυχου νεαρού. Δεν είναι εκείνος που έχει προβεί σε χτυπήματα στο κεφάλι, τα οποία είχαν ως συνέπεια τις βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που του έκοψαν το νήμα της ζωής».

Οι οκτώ κατηγορούμενοι κάτω από ισχυρά μέτρα ασφαλείας, μεταφέρθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στον Εισαγγελέα, και λίγο πριν τα μεσάνυχτα μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος τους οδηγήθηκαν και πάλι στα κρατητήρια. Το πρωί της Τρίτης θα μεταφερθούν στον Ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου