ΕΛΛΑΔΑ

Όλο το Μενίδι ένα πεδίο βολής. Επτά βλήματα βρέθηκαν γύρω από το σχολείο

όλο-το-μενίδι-ένα-πεδίο-βολής-επτά-βλήμ-431532

Και ξαφνικά όλοι ανακαλύψαμε το Μενίδι. Το Μενίδι που πλέον το απόγευμα γίνεται θέατρο επεισοδίων και την ημέρα μια πόλη που προσπαθεί να ξαναβρεί τους όποιους ρυθμούς είχε. Ο θάνατος του 11χρονου Μάριου ήταν ένα μεγάλο σοκ για όλους και κυρίως για την οικογένειά του και με αφορμή αυτό το τραγικό περιστατικό έχου αρχίσει και ανοίγουν στόματα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Ειδήσεις” οι αστυνομικοί συνέλεξαν 7 βλήματα από πυροβόλα όπλα γύρω από το σχολείο του Μάριου τα οποία σύμφωνα με τους υπολογισμούς τους βρίσκονται από το ίδιο σημείο απ’ όπου ξεκίνησε η φονική βολίδα. Τα ευρήματα εξετάζονται ξεχωριστά από κάλυκες άλλων διαμετρημάτων που βρέθηκαν σε άλλα σημεία κοντά στα σπίτια του οικισμού των Ρομά.

Το 6ο Δημοτικό δεν είναι το μόνο που έχει δεχθεί σφαίρες!

Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα Ειδήσεις, πριν από έναν μήνα στο 14ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών στην περιοχή του Κόκκινου Μύλου, βρέθηκαν σφαίρες από καλάσνικοφ. Την είδηση αποκάλυψε το Σάββατο μετά την κηδεία του Μάριου ο διευθυντής του σχολείου Παύλος Κοσμετάτος. Είχε κάνει μάλιστα και μια σχετική ανάρτηση με τρείς σφαίρες στην σελίδα του στο facebook.

Μεσα σε όλα υπάρχει και η μαρτυρία μιας γυναίκας η οποία είδε μια σφαίρα να τρυπάει την τέντα του μπαλκονιού στο σπίτι της που βρίσκεται δίπλα στο σχολείο του 11χρονου Μάριου. Είδε την σφαίρα να τρυπάει την τέντα και να καρφώνεται στο πάτωμα. Κάλεσε με τον συζυγο της την αστυνομία και μάλιστα τους είπαν ότι είναι τυχεροί αφού αν δεν ηταν η τέντα κατεβασμένη η σφαίρα θα μπορούσε να έχει χτυπήσει εκείνη, τον σύζυγό της ή κάποιο από τα δυο τους παιδιά.

[newsit.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου