ΕΛΛΑΔΑ

Απολογείται ο πατέρας που κλείδωνε στο σπίτι και κακοποιούσε την 15χρονη κόρη του

απολογείται-ο-πατέρας-που-κλείδωνε-στ-453929

Στον ανακριτή Χανίων αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο 55χρονος πατέρας, που φέρεται να κακοποιούσε βάναυσα, χτυπώντας και κλειδώνοντας στο δωμάτιο της την ίδια του την κόρη, για να απολογηθεί για τις κατηγορίες της άσκησης ενδοοικογενειακής βίας και παράνομης κατακράτησης.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα cretapost.gr, ο εφιάλτης που ζούσε η 15χρονη στα χέρια του ίδιου της του πατέρα έλαβε τέλος, όταν η ίδια μαζί με τη μητέρα της βρήκαν το θάρρος να καταγγείλουν τη βίαιη συμπεριφορά του 55χρονου στην αστυνομία.

Οι αστυνομικοί άκουγαν άφωνοι το ανήλικο κορίτσι να περιγράφει τις στιγμές που έζησε με πρωταγωνιστή τον πατέρα της, μη μπορώντας να πιστέψουν πώς μπορεί ένας πατέρας να κακοποιεί βάναυσα το ίδιο του το παιδί.

Η 15χρονη εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ο οποίος διαπίστωσε ότι το κορίτσι φέρει εκτεταμένες εκχυμώσεις σε όλο του το σώμα.

Η 33χρονη μητέρα ανέφερε στους αστυνομικούς ότι ενώ γνώριζε για τη βίαιη συμπεριφορά του συζύγου της απέναντι στην κόρη τους, δεν τολμούσε νωρίτερα να μιλήσει.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου