ΕΛΛΑΔΑ

Ερευνα για τον θάνατο 4χρονου

ερευνα-για-τον-θάνατο-4χρονου-457571

Επείγουσα έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες αποφασίστηκε η διακομιδή ενός 4χρονου αγοριού με το Ι.Χ. της οικογένειάς του από το νοσοκομείο της Βέροιας στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, όπου και κατέληξε, διενεργούν οι υγειονομικές υπηρεσίες.

To τραγικό περιστατικό άρχισε να εκτυλίσσεται το βράδυ της Παρασκευής, όταν το αγοράκι αισθάνθηκε έντονους πόνους στην κοιλιά και έτσι οι γονείς του το μετέφεραν στο νοσοκομείο της Βέροιας.

Οι βιοχημικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε δεν έδειξαν κάτι σοβαρό, ωστόσο ο εφημερεύων γιατρός συνέστησε στους γονείς να το μεταφέρουν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να εξετασθεί από παιδοχειρουργό. Οι γονείς μετέφεραν το παιδί με το δικό τους Ι.Χ. αυτοκίνητο αλλά στη διαδρομή η κατάσταση της υγείας του μικρού παιδιού επιδεινώθηκε.

Οταν μάλιστα έφτασε στο Παπαγεωργίου ήταν χωρίς σφυγμό και τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου κατέληξε. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο θάνατός του αποδίδεται σε παθολογικά αίτια και συγκεκριμένα σε δυσλειτουργία του εντέρου, εκείνο όμως που εξετάζεται είναι κατά πόσον υπήρξε καθυστέρηση στη διακομιδή του και αν η μεταφορά του με ιδιωτικό αυτοκίνητο υπήρξε μοιραία για τη ζωή του.

ethnos.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου