ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ με την ηλικιωμένη που αγνοείται στους Αγ. Θεοδώρους

θρίλερ-με-την-ηλικιωμένη-που-αγνοείτα-464978

Θρίλερ με το απανθρακωμένο πτώμα που εντοπίστηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής μέσα σε χαράδρα στην περιοχή Αρτέμιδα, στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας. H σορός που εντοπίστηκε απανθρακωμένη δεν είναι δυνατό να αναγνωριστεί, ούτε να διαπιστωθεί εάν πρόκειται για άντρα ή γυναίκα.

Χθες είχε δηλωθεί ως αγνοουμένη μια γυναίκα 79 ετών. Στο νοσοκομείο Κορίνθου μετέβη ο γιος της ηλικιωμένης γυναίκας για να διαπιστώσει αν πρόκειται για τη μητέρα του ή όχι… Η ηλικιωμένη, αγνοούνταν από την ώρα εκδήλωσης της πυρκαγιάς, έσπευσε να απομακρυνθεί από το σπίτι της στο οποίο πλησίαζε η πυρκαγιά και έκτοτε την αναζητούσαν.

Η μεγάλη πυρκαγιά προκάλεσε τον τραυματισμό δύο ηλικιωμένων και καταστροφές σε τουλάχιστον 4 σπίτια.

Μετά από επιχείρηση τριών και πλέον ωρών, οι ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις που έσπευσαν στην περιοχή κατάφεραν να εξουδετερώσουν όλα τα ενεργά μέτωπα και σύμφωνα με εκτιμηση των αρχών πλέον δεν υπάρχει κίνδυνος για τα άλλα σπίτια της περιοχής.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης, την οποία δυσκόλεψαν οι άνεμοι εντάσεως 4 Μποφόρ, πήραν μέρος 32 οχήματα με 70 πυροσβέστες, 37 μέλη πεζοπόρου τμήματος, 4 πυροσβεστικά αεροσκάφη, δύο τύπου PZL και ένα ελικόπτερο. Υδροφόρες, εθελοντές δασοπυροσβέστες των Αγίων Θεοδώρων,Κορίνθου και Λουτρακίου ενίσχυσαν την προσπάθεια κατάσβεσης.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου