ΕΛΛΑΔΑ

Τον έπιασαν με πλαστό δίπλωμα και βρήκαν όπλα και τιμαλφή

τον-έπιασαν-με-πλαστό-δίπλωμα-και-βρήκ-468150

Χίλιες φορές θα μετάνιωσε ένας 53χρονος Έλληνας για την απόφασή του να οδηγεί αυτοκίνητο ενώ δεν είχε δίπλωμα και να δείξει ένα… πλαστό στους αστυνομικούς που τον σταμάτησαν για έλεγχο στην Πρέβεζα. Η σύλληψή του είχε ως αποτέλεσμα να βρεθούν στο σπίτι του παράνομα όπλα και τιμαλφή που πιθανότατα είναι κλεμμένα.

Κατά την έρευνα που ακολούθησε τη σύλληψη του δράστη έφερε τους αστυνομικούς της Ασφάλειας στο σπίτι του στην Κέρκυρα, στο οποίο διαπίστωσαν ότι είχε εγκαταστήσει μία κάμερα χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής και καταχωρούσε τα πλάνα σε ένα καταγραφικό μηχάνημα. Ο 53χρονος είχε ακόμη στην κατοχή του ένα όπλο τύπου φλόμπερ, μία βαλίστρα με 19 βέλη, ένα πτυσσόμενο μεταλλικό κλομπ, δύο σπρέι πιπεριού και 12 βαρελότα, τα οποία κατασχέθηκαν.

Ακόμη, στο σπίτι βρέθηκαν χρυσαφικά την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει και εξετάζεται αν προέρχονται από κλοπές. Μετά τις κατηγορίες για πλαστογραφία και παραβαάσεις του Κ.Ο.Κ. που του απήγγειλε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Πρέβεζας, σε βάρος του 53χρονου σχηματίστηκε και συμπληρωματική δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και περί ειδών πυροτεχνίας και για παράνομη οπλοκατοχή.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου