ΕΛΛΑΔΑ

Γνωστός επιχειρηματίας ο 32χρονος που σκοτώθηκε στο φρικτό τροχαίο στη Συγγρού

γνωστός-επιχειρηματίας-ο-32χρονος-που-σ-468538

Γνωστός επιχειρηματίας της Νέας Σμύρνης ήταν ο άτυχος 32χρονος που έχασε τη ζωή του χθες το μεσημέρι στο σοκαριστικό τροχαίο στη λεωφόρο Συγγρού.

Ο άτυχος Γιώργος Πανάγος είχε στην κατοχή του το γνωστό μεζεδοπωλείο «Βασιλικός και Μέλι» σε συνεργασία με την αρραβωνιαστικιά του ενώ ήταν και ιδιοκτήτης του κομμωτηρίου «Black & White Hair Studio».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 32χρονος κατευθυνόταν χθες, γύρω στις 11:30 το πρωί από τη Νέα Σμύρνη στην Αθήνα, όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ενώ βρισκόταν στη Συγγρού, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του έπεσε διαδοχικά πάνω σε τρία σταθμευμένα οχήματα και στη συνέχεια, καθώς το όχημα ήταν ανεξέλεγκτο καρφώθηκε πάνω σε κολώνα φωτισμού.

Ο 32χρονος ανασύρθηκε σοβαρά τραυματισμένος και λίγο αργότερα, κατά τη μεταφορά του με ασθενοφόρο στον Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γεννηματάς» εξέπνευσε.

Διενέργεια για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί η τροχαία Καλλιθέας.

Συγκλονισμένοι οι φίλοι του 32χρονου οδηγού αρνούνται να πιστέψουν τι συνέβη και τον αποχαιρετούν στέλνοντας μηνύματα στο Facebook.Τραγική φιγούρα η αρραβωνιαστικιά του 32χρονου παλικαριού, η οποία αποχαιρετά τον εκλεκτό της καρδιάς με λόγια ψυχής και αγάπης εκφράζοντας την λύπη και τον πόνο της.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου