ΕΛΛΑΔΑ

Ο Τζήμερος χαστούκισε περιφερειακή σύμβουλο του ΚΚΕ(Video)

ο-τζήμερος-χαστούκισε-περιφερειακή-σ-468671

Το ξυλοδαρμό μιας περιφερειακής συμβούλου από τον Θάνο Τζήμερο μέσα στην αίθουσα όπου συνεδρίαζε το περιφερειακό συμβούλιο, καταγγέλλει ο Αντιπεριφερειάρχης Αττικής Γιώργος Καραμέρος μέσω του λογαριασμού του στο Twitter.

Σε ένα από τα tweet που ανάρτησε ο κ. Καραμέρος, περιλαμβάνεται και ένα βίντεο στο οποίο, ο Θάνος Τζήμερος εμφανίζεται να σκίζει αφίσες, ενώ πριν – σύμφωνα με την καταγγελία – είχε επιτεθεί στην περιφερειακή σύμβουλο του ΚΚΕ, Αλεξάνδρα Μπαλού.

Λίγο αργότερα έγινε γνωστό, πάλι με tweet του κ. Καραμέρου, ότι ο Θάνος Τζήμερος, μετά την πράξη του, αποβλήθηκε από το Συμβούλιο.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Νοέμβριο ο κ.Τζήμερος, που αρέσκεται στη δημοσιότητα μέσω της αντιπαράθεσης, είχε καταγγείλει μέσω facebook ξυλοδαρμό του στο περιφερειακό συμβούλιο από το σύμβουλο του ΚΚΕ Γιάννη Μανουσογιαννάκη επειδή και πάλι είχε προσπαθήσει να ξεκολλήσει αφίσες του ΠΑΜΕ, καθώς και ότι ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, Θεόδωρος Σχινάς, του είχε πει: «Μην προκαλείτε κύριε Τζήμερε».

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση, αποφάσισε και πάλι να ξεκολλήσει αφίσες του ΚΚΕ για τη μεθαυριανή απεργία. Τον πλησίασαν η κ.Μπαλού με ένα ακόμη στέλεχος του ΚΚΕ και του ζήτησαν το λόγο. Τότε σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο κ.Τζήμερος χαστούκισε την κ.Μπαλού και το επεισόδιο δεν άργησε να λάβει διαστάσεις, καθώς οι σύντροφοι της περιφερειακής συμβουλου έσπευσαν προς υπεράσπιση της.

Τον κ.Τζήμερο αποδοκίμασαν όλες οι υπόλοιπες παρατάξεις.

ΚΚΕ: Σεσημασμένος, υστερικός εχθρός των αγώνων του λαού

Το ΚΚΕ καταγγέλλει την “άθλια και θρασύδειλη”, όπως χαρακτηρίζει συμπεριφορά “του γνωστού φασιστοειδούς Τζήμερου, στη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, ο οποίος, αφού πρώτα έσκισε αφίσες που καλούσαν τους εργαζόμενους στην απεργία στις 17 Μάη, στη συνέχεια προπηλάκισε και χτύπησε την Αλεξάνδρα Μπαλού, περιφερειακή σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης και στέλεχος του ΚΚΕ, που του ζήτησε το λόγο”.

“Πρόκειται για έναν σεσημασμένο, υστερικό εχθρό των αγώνων του λαού, ο οποίος κατ’ επανάληψη προκαλεί, δημιουργεί επεισόδια και εκφράζει το μίσος του απέναντι στο εργατικό – λαϊκό κίνημα”, σημειώνει σε ανακοίνωσή του και καταλήγει πως “οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης μαζί με άλλους συμβούλους καταδίκασαν το γεγονός και ζήτησαν την αποβολή του Τζήμερου από τη συνεδρίαση, όπως και έγινε”.

Δούρου: Καμία αιτιολογία δεν υπάρχει για ενέργειες εκφασισμού της δημόσιας ζωής

Απολύτως απαράδεκτη και καταδικαστέα χαρακτηρίζει η περιφερειάρχης Αττικής την επίθεση του Θάνου Τζήμερου κατά περιφερειακής συμβούλου του ΚΚΕ.

Όπως σημειώνει η Ρ. Δούρου «η επίθεση του Περιφερειακού Συμβούλου Θάνου Τζήμερου κατά της Περιφερειακής Συμβούλου της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Αττικής» Αλεξάνδρας Μπαλού, είναι απολύτως καταδικαστέα».

Τονίζει επιπλέον, ότι «η απαράδεκτη αυτή ενέργεια αποκαλύπτει τη συνειδητή προσπάθεια καταβαράθρωσης του κύρους του κορυφαίου συλλογικού δημοκρατικού οργάνου της Περιφέρειας, του Περιφερειακού Συμβουλίου» και καταλήγει: «Καμία αιτιολογία δεν υπάρχει για ενέργειες εκφασισμού της δημόσιας ζωής».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου