ΕΛΛΑΔΑ

Δάφνη: Το μήνυμα της 20χρονης φοιτήτριας και της οικογένειας

δάφνη-το-μήνυμα-της-20χρονης-φοιτήτριας-469977

Την ευγνωμοσύνη της για την συμπαράσταση που έχει δεχτεί εκφράζει η 20χρονη φοιτήτρια που έπεσε θύμα του βιαστή στη Δάφνη, παρακαλώντας ταυτόχρονα για «διακριτικό χειρισμό» στην υπόθεση.

Το κορίτσι, που εξακολουθεί να νοσηλεύεται, στέλνει το δικό της μήνυμα μέσω των συνηγόρων της, Δήμητρας Ρίζου και Νίκου Κακολιά.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου «τις τελευταίες μέρες η ελληνική κοινωνία συμπάσχει με νεαρή φοιτήτρια, θύμα εγκληματικών και εξαιρετικά ειδεχθών πράξεων μεσήλικα». Η ίδια εκφράζει την ευγνωμοσύνη της για την συμπαράσταση και σημειώνει ότι προτεραιότητά της είναι «η διαχείριση της κρίσιμης κατάστασης και παρακαλεί για κατανόηση και διακριτικό χειρισμό».

Ο δράστης προφυλακίστηκε σήμερα για τον βιασμό της κοπέλας, ενώ στην υπόθεση παρενέβη ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας, Ηλίας Ζαγοραίος, ο οποίος διέταξε την διενέργεια κατεπείγουσας έρευνας προκειμένου να ερευνηθεί η γνησιότητα πιστοποιητικού τυφλότητας που ανάρτησε σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης ο κατηγορούμενος και να εντοπιστεί από ποιον φορέα χορηγήθηκε.

Σημειώνεται, πως ο δράστης δεν προσκόμισε στην ανακρίτρια κανένα δικαιολογητικό για την κατάσταση της όρασης του.

[ethnos.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου