ΕΛΛΑΔΑ

Μήνυση κατά του Βαξεβάνη από τη σύζυγο του Στουρνάρα. Τι απαντά ο δημοσιογράφος

μήνυση-κατά-του-βαξεβάνη-από-τη-σύζυγο-502933

Μήνυση – καταπέλτη, κατέθεσε η σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα, Λίνα Νικολοπούλου, κατά του εκδότη της εφημερίδας Documento, Κώστα Βαξεβάνη, μετά από χθεσινό δημοσίευμα.

Η κ. Νικολοπούλου χαρακτηρίζει απολύτως ψευδές και συκοφαντικό το δημοσίευμα που είχε τίτλο στην πρώτη σελίδα «Οικογένεια Στουρνάρα – Μεγάλος έρωτας με τις φαρμοκοβιομηχανίες».

Η σύζυγος του διοικητή της ΤτΕ επισημαίνει στη μήνυσή της ότι το δημοσίευμα θίγει την τιμή και την υπόληψή της και θέλει να την εξοντώσει οικονομικά.

Τονίζει δε ότι η εφημερίδα χρησιμοποιεί υποτιμητικά σχόλια για την ίδια και τον σύζυγό της και φωτογραφίες από προσωπικές στιγμές. «Με υποτιμά ως επαγγελματία όταν ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιώ το κύρος του συζύγου μου για να αναλαμβάνω ‘’δουλειές’’. Λέει ότι οργανώνω εκδηλώσεις του “αέρα”’ με χορηγίες που λαμβάνω με την ιδιότητα της συζύγου ισχυρού πολιτικού άνδρα».

Τι απαντά ο Κώστας Βαξεβάνης

«Τους ενημερώνω πως αφού θέλουν τόσο πολύ να με πάνε στα δικαστήρια βίαια, με χειροπέδες και φωτογραφίσεις, θα φροντίσω να είμαι εκεί. Στις 12 το μεσημέρι θα είμαι στα δικαστήρια, όπου φαντάζομαι δε θα τολμήσει να είναι ο κύριος Στουρνάρας. Και αφού είναι τόσο πολύ φίλοι και θαυμαστές του “μέντορα” Γιάννου Παπαντωνίου, να τους θυμίσω και την κατάληξή του».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου