ΕΛΛΑΔΑ

Έκλεβε ακόμη και τρακτέρ και τα πουλούσε μέσω Ίντερνετ

έκλεβε-ακόμη-και-τρακτέρ-και-τα-πουλού-521066

Έβγαζε στο «σφυρί» μέσω Ίντερνετ τα αγροτικά μηχανήματα που έκλεβε από περιοχές του Ρεθύμνου ένας 41χρονος με μπόλικο θράσος, ο οποίος έπεσε στην παγίδα που του έστησαν άνδρες της Ασφαλείας. Οι αστυνομικοί έκλεισαν ραντεβού μαζί του με το πρόσχημα ότι θα αγόραζαν κάποια απ’ όσα διέθετε προς πώληση, αλλά πήγαν μαζί με τον… πραγματικό ιδιοκτήτη τους!

Ο 40χρονος αγρότης αναγνώρισε ένα από τα γεωργικά μηχανήματα συνολικής αξίας 5.000 ευρώ που είχαν κάνει φτερά από την αποθήκη του σε περιοχή του Δήμου Αγίου Βασιλείου στις 10 Μαρτίου κι έτσι ο 41χρονος συνελήφθη. Σε δυο σπίτια που διατηρεί σε περιοχές των Δήμων Αμαρίου και Αγίου Βασιλείου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δυο… τρακτέρ, δυο αλυσοπρίονα, τρία ηλεκτρικά τριβεία, μια φρέζα, μια ηλεκτροσυγκόλληση, ένα πλυστικό μηχάνημα, ένα χορτοκοπτικό μηχάνημα, ένα ελαιοραβδιστικό και μια κάννη πολεμικού τυφεκίου. Μέρος από αυτά, αναγνωρίστηκε από τον 40χρονο και του αποδόθηκαν.

Στην προανάκριση προέκυψε ότι ο 41χρονος είχε κλέψει την φρέζα από το αγροτεμάχιο ενός 66χρονου σε περιοχή του Δήμου Αμαρίου τις τελευταίες ημέρες του Ιανουαρίου. Το σκαπτικό μηχάνημα που βρέθηκε στην κατοικία του, αναγνωρίστηκε από τον ιδιοκτήτη του και του αποδόθηκε. Η προανάκριση συνεχίζεται για να διαλευκανθούν και άλλες κλοπές που μπορεί να έχει διαπράξει ο 41χρονος, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

(protothema.gr)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου