ΕΛΛΑΔΑ

Δεκάχρονα παιδιά τραυμάτισαν σοβαρά 84χρονο για να του κλέψουν… 20 ευρώ!

δεκάχρονα-παιδιά-τραυμάτισαν-σοβαρά-84-532681

Μια σχεδόν απίστευτη υπόθεση κλήθηκαν να διαχειριστούν οι άντρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, μετά από τον σοβαρό τραυματισμού 84χρονου που έπεσε θύμα ενός 10χρονου και ενός 11χρονου χτες το μεσημέρι.

Η… λεία τους; Μόλις 20 ευρώ… Οι δύο ανήλικοι πλησίασαν χτες το μεσημέρι τον 84χρονο στην Κάτω Αχαΐα και του ζήτησαν τα χρήματα που είχε πάνω του. Μάλιστα, για να διασφαλίσουν τη διαφυγή τους δεν δίστασαν να τον σπρώξουν, με αποτέλεσμα ο ηλικιωμένος να πέσει και να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα Patrastimes.gr, σε βάρος των δύο παιδιών σχηματίστηκε δικογραφία ενώ νωρίτερα σήμερα η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη των γονέων του 10χρονου δράστη αλλά και της 70χρονης γιαγιάς του 11χρονου για παραμέληση εποπτείας.

Ο 84χρονος μεταφέρθηκε άμεσα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, «Παναγία η Βοήθεια», όπου παραμένει νοσηλευόμενος στη Νευροχειρουργική Κλινική.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού, διενεργήθηκε άμεσα ενδελεχής έρευνα από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, με αποτέλεσμα την ταυτοποίηση των στοιχείων των δυο ανηλίκων, τον εντοπισμό τους και την προσαγωγή τους σε Αστυνομική Υπηρεσία.

Παράλληλα, συνελήφθησαν οι κηδεμόνες των δραστών για παραμέληση της εποπτείας τους, οι οποίοι και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Κάτω Αχαΐας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου