ΕΛΛΑΔΑ

Επιτέθηκαν με μολότοφ στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ ντυμένοι… μασκαράδες

επιτέθηκαν-με-μολότοφ-στα-γραφεία-του-559144

Επίθεση με βόμβες μολότοφ εξαπέλυσε ομάδα περίπου 30 ατόμων, που ήταν ντυμένοι μασκαράδες, κατά των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου, το απόγευμα της Κυριακής.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, τα άτομα εμφανίστηκαν από την οδό Πειραιώς και πέταξαν τέσσερις βόμβες μολότοφ εναντίον της αστυνομικής δύναμης που φρουρεί τα γραφεία, χωρίς να τραυματιστεί κανείς.

Από την επίθεση προκλήθηκαν ζημιές σε δύο αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα έξω από τα γραφεία του κόμματος καθώς και στην τζαμαρία των γραφείων.

Η φωτιά που ξέσπασε κατασβέστηκε από τις αστυνομικές δυνάμεις, που βρίσκονται στο σημείο, πριν πάρουν μεγάλες διαστάσεις.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό από την αστυνομία, αν έχουν γίνει προσαγωγές ή συλλήψεις.

ΣΥΡΙΖΑ: Δολοφονική επίθεση, δεν θα φοβηθούμε

Ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση, κάνοντας λόγο για «δολοφονική επίθεση» που αποτελεί «πλήγμα κατά της Δημοκρατίας».

«Οι τραμπούκοι που δεν δίστασαν καν να θέσουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές, δεν έχουν καμία σχέση ούτε με το λαϊκό κίνημα ούτε με οποιαδήποτε ιδεολογία. Πρόκειται για ανθρώπους του υποκόσμου, απόλυτα περιθωριοποιημένους. Δεν πρόκειται να φοβηθούμε, δεν πρόκειται να υποχωρήσουμε. Θα συνεχίσουμε αταλάντευτοι τον αγώνα μας απέναντι στη διαπλοκή, τα κάθε είδους συμφέροντα, για την υπεράσπιση των πιο αδύναμων», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου