ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος για 19χρονο που υπέκυψε μετά από τροχαίο

θρήνος-για-19χρονο-που-υπέκυψε-μετά-από-564896

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», καθώς ο 19χρονος Θανάσης Μυλωνάς που ενεπλάκη χθες το απόγευμα σε τροχαίο υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματα του.

Ο νεαρός σύμφωνα με πληροφορίες, έφερε σοβαρότατα τραύματα στην κοιλιακή χώρα ενώ υποβλήθηκε και σε χειρουργική επέμβαση. Οι γιατροί αλλά και οι συγγενείς ήλπιζαν σε ένα θαύμα που τελικά δεν έγινε.

H σελίδα του 18χρονου στο facebook γέμισε σπαρακτικά μηνύματα από φίλους και συγγενείς του. ’’Έκανες τα πάντα όλες τις δουλειές ήξερες πολλά πράγματα για την ζωή ήσουν παρά πολύ καλό άτομο και κάτι παραπάνω από φίλος…Εχθές όλη την μέρα μαζι και μετά μαθαίνω πως ο Θάνος τράκαρε και λέω τι έγινε εδώ όλη μέρα μαζί πως ποτέ γιατί? ….Αδερφέ μου θα μείνεις στις καρδιές μας σαν ένας τεράστιος άνθρωπος και χαρακτήρας δεν έχω ξανά δει τέτοιον άντρα με τόσο σκληρή καρδιά που να αγαπά σαν μικρό παιδί και να κάνει τα πάντα γιατί θέλει να ζήσει την ζωή του με τρέλα μαθαίνοντας τόσα πράγματα…Καλό παράδεισο αδερφέ μου δεν σε ξεχνάμε ποτέ…’’ γράφει ένας από τους φίλους του.

Πηγή: patrastimes.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου