ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: Φωτογραφίες από τη σφοδρή σύγκρουση φορτηγών στην Εθνική Οδό

λαμία-φωτογραφίες-από-τη-σφοδρή-σύγκρ-572455

Τροχαίο ατύχημα μεταξύ δύο φορτηγών σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο 152 χλμ μεταξύ Αρκίτσας και Αγίου Κωνσταντίνου με συνέπεια να κλείσει το ένα ρεύμα της εθνικής οδού με κατεύθυνση από Αθήνα προς Λαμία και να δημιουργηθεί ουρά δύο χιλιομέτρων.

Στο νοσοκομείο Λαμίας μεταφέρθηκε, σοβαρά τραυματισμένος, σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του φορτηγού που συγκρούστηκε με προπορευόμενο φορτηγό στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, στην Ε.Ο. στο ύψος της Αρκίτσας.

Ο οδηγός του δεύτερου οχήματος εγκλωβίστηκε στην καμπίνα μετά την σύγκρουση και χρειάστηκε η επέμβαση της ΕΜΑΚ για τον απεγκλωβισμό του. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

Δεν τραυματίστηκε ο οδηγός του πρώτου φορτηγού. Σύμφωνα με πληροφορίες, το προπορευόμενο όχημα ήταν άδειο και το δεύτερο που συγκρούστηκε μετέφερε μπουκάλια με κρασί.

Εγκλωβισμένες στο σημείο του τροχαίου παρέμεναν αρκετές νταλίκες, που βρίσκονταν κοντά στο σημείο την ώρα της σύγκρουσης των δυο φορτηγων και σχηματίστηκε ουρά περίπου 2 χιλιομέτρων.

Τροχαιο στην Αρκιτσα από LAMIASTARGR

Πηγή: tvstar.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου