ΕΛΛΑΔΑ

Βρέθηκε νεκρό το 6χρονο αγοράκι που είχε εξαφανιστεί το Σάββατο

βρέθηκε-νεκρό-το-6χρονο-αγοράκι-που-είχ-592352

Tραγικό τέλος στην εξαφάνιση του 6χρονου αγοριού που αγνοούνταν από την Κυριακή στην Κομοτηνή. Ο Μεχμεταλή Σεζάλ, που ήταν κουφός, βρέθηκε νεκρός σε εγκαταλειμμένο σπίτι, δεμένος χειροπόδαρα, δολοφονημένος από άλλον ανήλικο 15 ετών, που ομολόγησε την πράξη του. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Κομοτηνής, η αιτία θανάτου είναι η ασφυξία.

Το 6χρονο αγοράκι έφερε εκδορές και χτυπήματα στο πρόσωπο και το κεφάλι ενώ περισσότερο φως αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή που θα ακολουθήσει και θα διαπιστωθεί αν τυχόν το παιδάκι έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης, καθώς ο δράστης είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για απόπειρα βιασμού ανηλίκου….

Ο 15χρονος Ρομά που προσήχθη από νωρίς ως βασικός ύποπτος, είναι επίσης κωφάλαλος, όπως και το θύμα του, και τελικά ομολόγησε στους αστυνομικούς την πράξη του, υποδεικνύοντας και τον τόπο του εγκλήματος. Συγκεκριμένα είχε κρύψει το παιδί πίσω από έναν θάμνο στην αυλή ενός εγκαταλελειμμένου σπιτιού στο κέντρο της Κομοτηνής.

Αυτή την ώρα κρατείται στο τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα. Ο 15χρονος είναι κάτοικος του συνοικισμού Αρίσβη, λίγα χιλιόμετρα ανατολικά της Κομοτηνής.

Η εξαφάνιση του 6χρονου είχε δηλωθεί στις Αρμόδιες Αρχές χθες το βράδυ. Ο Σεζάλ εξαφανίστηκε στις 22/01/2017 και ώρα 21.30 από την περιοχή Αλάν Κουγιού, της Κομοτηνής.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 14χρονος λίγες ώρες αργότερα ομολόγησε και τον βιασμό του 6χρονου, για τον οποίο θα του απαγγελθούν κατηγορίες.

Ο 14χρονος φερόμενος ως δράστης που αντιμετωπίζει και εκείνος προβλήματα ακοής, στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί και πάλι για βιασμό ενηλίκου…

Όπως είπε στο LiveNews ο ιατροδικάστής που πήγε στο σημείο και είδε το νεκρό παιδάκι: “Το παιδί βρέθηκε πίσω ένα θάμνο, στην αυλή ενός εγκατελειμμένου σπιτιού και έκανα αυτοψία εγώ, στο κέντρο της πόλης… Πήγα μαζί με τους αστυνομικούς και τον είδαμε στην αυλή, σκεπασμένο με ένα μπουφάν, δεμένο χειροπόδαρα. Όταν άρχισα να τον εξετάζω, είδα κάποιες εκδορές μπροστά στο πρόσωπο, γύρω από το στόμα… Έβγαλα συμπέρασμα ότι πιθανόν, επειδή δεν υπήρχαν άλλες κακώσεις πουθενά στο σώμα, πιθανόν είναι ασφυκτικός θάνατος”.

Ο ιατροδικαστής Νίκος Κοφνίδης, επιβεβαίωσε ότι το σημείο που βρισκόταν το άψυχο σώμα του παιδιού, το υπέδειξε ο 14χρονος: “Το σημείο το έδειξε ο 14χρονος. Είπε ότι αυτός τον σκότωσε. Έχει ομολογήσει. Είναι κωφάλαλος και είναι δύσκολη η επικοινωνία… Δεν έχω ακόμα εκτίμηση αν είναι σεξουαλικό το κίνητρο της δολοφονίας. Αυτό θα το ξέρω αύριο…”

Οργισμένοι οι συγγενείς

Όπως αναφέρει το rodopinews.gr, συγγενείς και γείτονες του άτυχου 6χρονου μιλούν με σκληρά λόγια για τον δράστη, τον οποίο γνώριζαν καθώς τριγυρνούσε πολλές φορές στον συνοικισμό.

Δείτε τα βίντεο με τις μαρτυρίες τους

.

ΑΛΑΝ ΚΟΓΙΟΥ

ΑΛΑΝ ΚΟΓΙΟΥ

ΑΛΑΝ ΚΟΓΙΟΥ

IMG_3948

ΑΛΑΝ ΚΟΓΙΟΥ

ΑΛΑΝ ΚΟΓΙΟΥ


Φωτογραφίες από το σπίτι όπου βρέθηκε ο νεκρός:

Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού

«Η αναζήτηση του 6χρονου Μεχμεταλή Σεζάλ δυστυχώς είχε τραγική κατάληξη, καθώς βρέθηκε σήμερα νεκρό. Τα αίτια θανάτου θα ανακοινωθούν από τις αρμόδιες αρχές. Το Χαμόγελο του Παιδιού» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και ήδη έχει δηλώσει τη διαθεσιμότητά του για παροχή συναισθηματικής και ψυχολογικής υποστήριξης.

»Το Χαμόγελο του Παιδιού» εφιστά την προσοχή όλων στην κρισιμότητα των πρώτων λεπτών στην εξαφάνιση ενός παιδιού. Κάθε λεπτό μετράει όταν αναζητείται ένα παιδί. Η εξαφάνιση του 6χρονου αγοριού είχε δηλωθεί χθες το βράδυ στις αρμόδιες αρχές ενώ «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα το πρωί.

»Άμεσα ενεργοποιήθηκε ο μηχανισμός Amber Alert και ταυτόχρονα ο οργανισμός κινητοποιήθηκε σε συνεργασία και με άλλες ομάδες έρευνας και διάσωσης για να βρεθούν στο σημείο της εξαφάνισης, τόσο με εξειδικευμένους εθελοντές και σκυλιά διάσωσης όσο και με τον κατάλληλο υλικοτεχνικό εξοπλισμό. Όλοι όμως έφτασαν αργά…».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου