ΕΛΛΑΔΑ

Κλειστόν λόγω κοπής πίτας. Έψηναν σουβλάκια στην γ.γ. Εμπορίου! [photos]

κλειστόν-λόγω-κοπής-πίτας-έψηναν-σουβ-595692
Μόνο την γενική γραμματεία Εμπορίου δεν θύμιζε χθες το κτίριο που στεγάζονται τα γραφεία της και συστεγάζεται με την γ.γ. Βιομηχανίας. Πιο πολύ θύμιζε χασαποταβέρνα αφού είχαν στηθεί τραπέζια και ψήνονταν σουβλάκια γιατί πολύ απλά είχαν να κόψουν την πίτα τους.

Και θα σκεφτεί κανείς: τι το μεμπτό μπορεί να βρει κανείς σε μια κοπή πίτας; Τίποτα, θα απαντήσει κάποιος με κοινή λογική αν αυτή γίνεται εκτός ωραρίου!

Όπως λοιπόν αποκαλύπτει η Καθημερινή, ο Σύλλογος Εργαζομένων του υπουργείου έκανε την Πέμπτη σε εργάσιμη μέρα και ώρα την εκδήλωσή του για την κοπή της πίτας. Και οι πολίτες που έφταναν εκεί για να διεκπεραιώσουν υποθέσεις τους έβρισκαν τις υπηρεσίες κλειστές λόγω της κοπής της πίτας! Πολίτης ανέβασε στα social media τις φωτογραφίες αφού ταξίδεψε από την Θεσσαλονίκη για να παραστεί στην συνεδρίαση της Διοικητικής Επιτροπής Σημάτων όπου κρίνονται οι προσφυγές που κατατίθενται σε εμπορικά σήματα που δεν έγιναν δεκτά. Όμως, βρέθηκε μπροστά σε αυτή την εικόνα και φυσικά ούτε λόγος για την συνεδρίαση!

Στην εκδήλωση όπου έγινε το αδιαχώρητο αφού είχε μάσα και ποτά παραβρέθηκαν και οι δυο γενικοί γραμματείς οι οποίοι με την παρουσία τους νομιμοποίησαν την απόφαση να κλείσει το “μαγαζί” το οποίο διευθύνουν στις 12.30 για να μπορέσουν να κάνουν το τσιμπούσι τους!

Πηγή: newsit.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου