ΕΛΛΑΔΑ

Τα συγκινητικά λόγια της Κέλλυς Σακάκου λίγες μέρες πριν πεθάνει

τα-συγκινητικά-λόγια-της-κέλλυς-σακάκ-606242

Ηταν εξαντλημένη και περίμενε το μοιραίο: Τι είπε η Κέλλυ Σακάκου την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, λίγες μέρες πριν πεθάνει.

Κέλλυ Σακάκου: Τα λόγια της παραμονή Πρωτοχρονιάς: «Θα φύγω. Το νιώθω. Πάω να βρω τον Σπύρο μου»

Μια συγκινητική συνομιλία της Κέλλυς Σακάκου η οποία έφυγε χθες από τη ζωή, μεταφέρει σήμερα καθημερινή εφημερίδα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Freddo, η παρουσιάστρια είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Η Κέλλυ Σακάκου έδειχνε να είναι εξαντλημένη και σαν να περίμενε το μοιραίο. «Δεν θέλω να γράψεις τίποτα παιδί μου. Όμως θα φύγω. Το νιώθω. Πάω να βρω τον Σπύρο μου. Δεν μου έχει μείνει τίποτα άλλο στη ζωή ετούτη» είπε στο τηλέφωνο.

Όταν δε της ευχήθηκαν περαστικά είπε: «Δεν θα ανακάμψω παιδί μου. Ξέρω καλά την Κέλλυ» προσθέτοντας: «Ο νους μου είναι στον Σπύρο μου. Τι να κάνει άραγε το πουλάκι μου. Μη στενοχωριέσαι, αγόρι μου , για εμένα. Εγώ έχω ήδη φύγει. Δεν με κρατάει τίποτα!».

Τους τελευταίους μήνες η Κέλλυ Σακάκου ζούσε τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της μετά τον θάνατο του συζύγου της, Σπύρου Φασιανού τον περασμένο Ιούλιο.

Ο Σπύρος Φασιανός γεννήθηκε στην Αθήνα και ο έρωτάς του με την παρουσιάστρια-ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης ήταν τόσο δυνατός, που τους οδήγησε στον γάμο. Ολα τα χρόνια της κοινής πορείας τους και οι δύο φρόντισαν να κρατήσουν τη ζωή τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

(thetoc.gr)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου