ΕΛΛΑΔΑ

Η αποκάλυψη της Αγγ. Νικολούλη για τη χήρα του δολοφονημένου καπετάνιου

η-αποκάλυψη-της-αγγ-νικολούλη-για-τη-χή-645839

Μεγάλη ένταση επικράτησε και χθες στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Τρίπολης όπου διεξάγεται η δίκη της μυστηριώδους δολοφονίας του καπετάνιου Θανάση Λάμπρου, με τη σύζυγο του να κάθεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου ως η γυναίκα που έδωσε τέλος στη ζωή του πατέρα του παιδιού της. Αιτία στάθηκε η εξέταση του δικαστηρίου υψηλόβαθμου αστυνομικού ο οποίος είχε ασχοληθεί με την υπόθεση κι είχε αναφέρει κατά τη διάρκεια της προανάκρισης ότι η Δήμητρα Βούλγαρη, η χήρα και φερόμενη ως δολοφόνος του καπετάνιου, του είχε αναφέρει προφορικά ότι θα ομολογούσε για την πράξη της, χωρίς ωστόσο να πάρει τελικά την έγγραφη απολογία της. Το γεγονός αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να εξοργίσει τους δυο συνηγόρους της «μαύρης χήρας» οι οποίοι ζήτησαν την εξαίρεση του μάρτυρα.

Λίγη ώρα πριν στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού είχε κληθεί ως μάρτυρας η Αγγελική Νικολούλη όπου με την εκπομπή της «Φως στο Τούνελ» ανέδειξε σκοτεινές πτυχές του εγκλήματος που πριν από δυο χρόνια συγκλόνισε το πανελλήνιο. Η έμπειρη δημοσιογράφος αναφερόμενη στην φερόμενη ως δολοφόνο, είπε ότι της έκανε μεγάλη εντύπωση η ψυχραιμία της αλλά και ο τρόπος με τον οποίο μιλούσε για το μακαρίτη.

Αρχικά τόνισε στους δικαστές τις λεπτομέρειες με τις οποίες απαντούσε στις ερωτήσεις των συνεργατών της εκπομπής της όταν επισκέφτηκαν την χήρα στο Ναύπλιο για τα γυρίσματα της εκπομπής. Η φερόμενη σαν δολοφόνος όχι μόνο δεν φαίνονταν σοκαρισμένη όταν τους αφηγούνταν τα όσα είδε από την εικόνα του δολοφονημένου άνδρα, αλλά νηφάλια και με αδιάφορο ύφος τους ανέφερε ακριβής ώρες και γεγονότα. Όταν τη φιλοξένησε στην εκπομπή της, στα διαλείμματα της εκπομπής απευθύνθηκε στο δικηγόρο και στο γαμπρό της λέγοντας τους αν τα είπε καλά κι αν βγαίνει ωραία στο γυαλί. Επίσης, όταν μιλούσε για το θύμα ποτέ δε χρησιμοποίησε το όνομα του αλλά τη λέξη «αυτός».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου