ΕΛΛΑΔΑ

Παρέσυρε και χτύπησε κοπέλα και την εγκατέλειψε γιατί ήταν μεθυσμένος…

παρέσυρε-και-χτύπησε-κοπέλα-και-την-εγ-647057
Στο νοσοκομείο η 19χρονη κοπέλα που τραυματίστηκε. Έρευνες για τον εντοπισμό του οδηγού που την παρέσυρε και έφυγε πεζός…

Όλα έγιναν στις 08:40 το πρωί στην οδό Παπαποστόλου,στο κέντρο της Λαμίας. Ο οδηγός του ασημί Golf κινούνταν με κατεύθυνση προς το κέντρο της πόλης. Ξαφνικά έχασε τον έλεγχο ακολουθώντας μια τρελή πορεία σκορπώντας τον πανικό. Το αυτοκίνητο πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και αρχικά χτύπησε την άτυχη κοπέλα που μόλις είχε περάσει απέναντι και ήταν στην άκρη του δρόμου. Στη συνέχεια το ασημί Golf έπεσε διαδοχικά πάνω σε 5 αυτοκίνητα, που ήταν παρκαρισμένα στο σημείο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο οδηγός άνοιξε την πόρτα έριξε μια ματιά στην κοπέλα που ήταν χτυπημένη στο δρόμο και έφυγε πεζός, εγκαταλείποντας το σημείο. Κάποιοι λένε ότι τον άκουσαν να λέει «φεύγω γιατί είμαι μεθυσμένος». «Εκείνη την ώρα κάνεις δεν έδωσε σημασία στον οδηγό γιατί όλοι έτρεξαν στην κοπέλα που είχε χτυπήσει πολύ σοβαρά στο κεφάλι. Επικράτησε πανικός. Ευτυχώς κάποιοι πιο ψύχραιμοι της γύρισαν τη γλώσσα με ένα κουτάλι, αφού το κορίτσι κινδύνευε. Γι αυτό βρήκε την ευκαιρία και την “κοπάνησε” ο οδηγός», είπε ένας από τους διερχόμενος οδηγούς που βρέθηκε στο σημείο από την πρώτη στιγμή.

Η άτυχη 19χρονη διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Λαμίας, ενώ η Τροχαία Λαμίας αναζητά τον 58χρονο ιδιοκτήτη του ασημί Golf.

Πηγή: lamiareport.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου