ΕΛΛΑΔΑ

Για ζωοκλοπή ερευνούσαν… χασίς και κλοπιμαία βρήκαν

για-ζωοκλοπή-ερευνούσαν-χασίς-και-κλ-649042

Πατέρας και γιος θεωρούνταν ύποπτοι για κλοπές ζώων και γι’ αυτό οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος και του Τ.Α.Ε. Ηρακλείου έκαναν έρευνες στα σπίτια και στο ποιμνιοστάσιο που διατηρούν σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, αλλά ανακάλυψαν ότι αυτή δεν ήταν η μόνη παράνομη δραστηριότητά τους.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν 539 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης κι έτσι ο 62χρονος και ο 29χρονος γιος του συνελήφθησαν. Όμως, τα υπόλοιπα ευρήματα έδειξαν ότι εμπλέκονταν τουλάχιστον σε μια κλοπή που είχε γίνει τον Σεπτέμβριο στο σπίτι ενός 45χρονου, αλλά και σε άλλες που δεν έχουν εξιχνιαστεί ακόμη και η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη.

Συγκεκριμένα, κατασχέθηκαν 100 μεταλλικοί σωλήνες, 30 τεμάχια κοιλοδοκών, δυο μπαταρίες, ένα φωτοβολταϊκό πάνελ, ένα ηλεκτρικό Inverter και ένας ρυθμιστής τάσης οι ιδιοκτήτες των οποίων αναζητούνται. Οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενοι για κλοπή και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί ζωοκλοπής.

(protothema.gr)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου