ΕΛΛΑΔΑ

Αισιόδοξα μηνύματα για τον Θάνο Πλεύρη

αισιόδοξα-μηνύματα-για-τον-θάνο-πλεύρ-650625

Τα πρώτα θετικά σημάδια για την υγεία του Θάνου Πλεύρη υπήρξαν χθες στην εντατική του Ιατρικού Κέντρου.

Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς του, παρουσιάζει βελτίωση της κλινικής του εικόνας, με προοδευτική διακοπή της μηχανικής υποστήριξης της αναπνοής. Η κατάστασή του παραμένει σοβαρή, ενώ συνεχίζει να υποστηρίζεται με την ενδεδειγμένη ιατροφαρμακευτική αγωγή.

Ο 39χρονος εισήχθη την περασμένη Κυριακή στο νοσοκομείο, με γενικευμένη λοίμωξη, έπειτα από επιπλοκή μιας σχετικά ήπιας επέμβασης στο πόδι, στην οποία είχε υποβληθεί πριν από μερικές μέρες σε άλλο ιδιωτικό νοσοκομείο.

Το μικρόβιο, που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν σταφυλόκοκκος, επιβάρυνε δραματικά την υγεία του, προκαλώντας σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού. Οι γιατροί του Ιατρικού Κέντρου προέβησαν σε καθαρισμό του τραύματος, ο οποίος κρίθηκε επιτυχής. Η γενική του κατάσταση, ωστόσο, παρέμεινε εξαιρετικά δύσκολη και -λόγω της κρισιμότητάς της- τον εισήγαγαν στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Ανακοίνωση
Από το ιδιωτικό νοσοκομείο Mediterraneo, όπου είχε υποβληθεί στην επέμβαση, έγινε πάντως γνωστό ότι δεν υπήρξαν επιπλοκές από τη μικρή αγγειοχειρουργική επέμβαση στο αριστερό πόδι του Θάνου Πλεύρη. Ο ασθενής, μάλιστα, φέρεται να εξήλθε από το νοσηλευτήριο σε άριστη κατάσταση, διατυπώνοντας και εγγράφως τις ευχαριστίες του, καθώς και την απόλυτη ικανοποίησή του από το επίπεδο των παρασχεθεισών υπηρεσιών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου