ΕΛΛΑΔΑ

Μικρή Αννυ: Τι λέει η μητέρα μετά την αποφυλάκισή της

μικρή-αννυ-τι-λέει-η-μητέρα-μετά-την-απ-688196

H μητέρα της μικρής Αννυ πέρασε την πύλη εξόδου των φυλακών Κορυδαλλού, ένα 24ωρο μετά την καταδίκη της σε έξι χρόνια φυλάκιση με αναστολή.

Η Δημητρίνα Μπορίσοβα έδωσε την πρώτη της συνέντευξη μετά την αποφυλάκισή της στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Είναι λίγα τα συναισθήματα που έχουν μείνει… θέλω να δω την οικογένεια μου, που μου έχει μείνει», ήταν τα πρώτα λόγια της. «Αυτό που έχασα δεν μπορώ να το διορθώσω με την ελευθερία μου… δεν έχω σκεφτεί τι θα κάνω όταν βγω από την φυλακή. Δεν έχω μάθει ακόμα την αλήθεια. Θέλω να φύγω από την Ελλάδα. Εδώ έχασα τη ζωή μου».

Η τραγική μάνα συγκλονίζει όταν αναφέρεται στη μικρή Αννυ: «Έχω μόνο τα πράγματα της, μόνο αυτά έχω. Ζητάω ό,τι έχει απομείνει από το παιδί μου. Κάποιοι άνθρωποι προσπαθούν να ξεχάσουν, εγώ δεν θέλω να ξεχάσω το παιδί μου. Θέλω να τη θυμάμαι. Οι ενοχές που νιώθω είναι πολλές. Θα πάω στο διαμέρισμα της Μιχαήλ Βόδα, να ανάψω ένα κεράκι. Κάθε 9 Απρίλιου θα πηγαίνω στο σημείο και θα ανάβω ένα κεράκι στην κόρη μου».

Για τον Σάββα, τον πατέρα της Άννυ που τεμάχισε την κόρη του τόνισε: «Δεν έχω κάτι να του πω, πιστεύω ότι έχει πει τη μισή αλήθεια στο δικαστήριο. Πλέον δεν νιώθω τίποτα για αυτόν. Δεν ξέρω πώς να το περιγράψω» ενώ υπογράμμισε ότι δεν θα τον επισκεφτεί στην φυλακή.

ΠΗΓΗ: thetoc.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου