ΕΛΛΑΔΑ

Ο δήμος Αθηναίων ξηλώνει τις αφίσες του ΣΥΡΙΖΑ για το συνέδριο

ο-δήμος-αθηναίων-ξηλώνει-τις-αφίσες-το-688700

Νέα επιχείρηση καθαρισμού χθες βράδυ στο κέντρο της Αθήνας από ειδικά συνεργεία του δήμου Αθηναίων, προκειμένου να απομακρυνθούν αφίσες του 2ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίες είχαν «πλημμυρίσει» τους δρόμους της πόλης.

Πρόκειται για εντολή που έδωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, όπως είπε στον Αθήνα 9.84 ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Καθαριότητας του δήμου Ανδρέας Βαρελάς, τονίζοντας ότι η αφισοκόλληση απαγορεύεται από το νόμο και επιτρέπεται μόνο εφόσον δοθεί ειδική άδεια από τον δήμο κάτι που δεν έχει γίνει.

Σημειώνεται ότι, οι αφίσες για το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ είχαν πλημμυρίσει από προχθές τους δρόμους της Αθήνας. Συνεργεία του δήμου Αθηναίων τις αφαίρεσαν, ωστόσο χθες το πρωί η Αθήνα γέμισε εκ νέου με τις ίδιες αφίσες.

Ο κ. Βαρελάς αποκάλυψε στον Αθήνα 9.84 ότι επικοινώνησε με την εταιρία που έχει αναλάβει την αφισοκόλληση και ζήτησε να μην προσχωρήσουν σε νέα. Όπως είπε, «δυστυχώς δεν μας άκουσαν και γέμισαν πάλι την Αθήνα» και κατέληξε: «Ελπίζω να μην ξηλώσουμε σήμερα τις αφίσες και αύριο να ξαναδούμε πάλι το ίδιο φαινόμενο».

Πηγή: Αθήνα 984

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου