ΕΛΛΑΔΑ

Δήμαρχος Κω: Ψεύδεται ο Πάνος Καμμένος για το hot spot

δήμαρχος-κω-ψεύδεται-ο-πάνος-καμμένος-116823

Απάντηση στους ισχυρισμούς του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου ότι την περιοχή για την εγκατάσταση του hot spot υπέδειξε ο ίδιος αλλά στη συνέχεια υπαναχώρησε από την πρότασή του έδωσε ο δήμαρχος της Κω Γιώργος Κυρίτσης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.

«Tον κ. Καμμένο τον εκτιμώ και του το έχω πει και προσωπικά. Όμως σε αυτό το σημείο ψεύδεται γιατί εγώ πληροφορήθηκα από δημοτικό σύμβουλο και από τον ίδιο ότι συμφώνησαν οι συνιδιοκτήτες και έπεσα από τα σύννεφα διότι στα ηλεκτρονικά μέσα της Κω κυκλοφορούσε ότι δεν συμφωνούσαν οι ιδιοκτήτες. Βρεθήκαμε με τον Μητροπολίτη σε μία εκδήλωση, τον ρώτησα, μου επιβεβαίωσε ότι ο ίδιος το δικό του το ποσοστό το διαθέτει αλλά δεν ξέρει για τους άλλους. Αυτό ακριβώς μετέφερα στον κ. Καμμένο…’είναι δεδομένο και σίγουρο ότι αυτοί οι άνθρωποι συμφωνούν γιατί εγώ άλλο ακούω;», ανέφερε.

Κληθείς επίσης να σχολιάσει την αναφορά Καμμένου ότι πίσω από τις διαμαρτυρίες βρίσκονται «ακροδεξιά στοιχεία» και «άτομα που έχουν συμφέρον να βρίσκουν τους πρόσφυγες να περιφέρονται στο νησί για να τους εκμεταλλεύονται», ο δήμαρχος της Κω είπε:

«Δεν συμβαίνει… με εκπλήσσει η άνεση με την οποία το εκστομίζει αυτό ο κ. Καμμένος… Κινητοποιούνται οι αγρότες, ακροδεξιά στοιχεία ενεργοποιούνται. Κινητοποιούνται μηχανικοί, δικηγόροι, γιατροί ακροδεξιά στοιχεία ενεργοποιούνται. Κινητοποιούνται οι κάτοικοι της Κω, ακροδεξιά στοιχεία. Κινητοποιούνται στα Διαβατά, ακροδεξιά στοιχεία. Κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουμε ότι η κοινωνία σε μεγάλο ποσοστό ψήφισε τον ΣΥΡΙΖΑ και στην Κω ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε 40%. Μέσα σε αυτόν τον κόσμο που κινητοποιείται η πλειοψηφία είναι άνθρωποι που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου