ΕΛΛΑΔΑ

Ο Τσίπρας πιλότος στον Παρμενίωνα

ο-τσίπρας-πιλότος-στον-παρμενίωνα-285941

Δεν άντεξε στον… πειρασμό ο Αλέξης Τσίπρας. Η πρόσκληση του πληρώματος να μπει στο πιλοτήριο είναι μια ευκαιρία που κανείς δεν θα άφηνε να πάει χαμένη και έτσι ο Πρωθυπουργός βρέθηκε σε θέση συγκυβερνήτη μεταγωγικού αεροσκάφους.

Ο πρωθυπουργός βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη και στο πεδίο ασκήσεων της περιοχής όπου διεξάγεται η Στρατιωτική Άσκηση “Παρμενίων 2015” και θα παρακολουθήσει την τελική φάση της. Φόρεσε μάλιστα δερμάτινο τζάκετ που έγραφε το όνομά του.

Ο Αλέξης Τσίπρας φόρεσε ακουστικά για να μπορεί να ακούει τον κυβερνήτη και μπήκε και στον πειρασμό να “παίξει” και με τα κουμπιά αλλά και το χειριστήριο του αεροσκάφους.

Αν και είχε υπηρετήσει τη θητεία του στο Ναυτικό ο Αλέξης Τσίπρας με ιδιαίτερη ευχαρίστηση φόρεσε το τζάκετ των αεροπόρων με το όνομά του και μπήκε στο πιλοτήριο.

Ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος πάντως έμεινε… πιστός στον Στρατό Ξηράς, όπως φαίνεται τουλάχιστον απ’ το τζάκετ παραλλαγής που προτίμησε να φορέσει…

Δεν είναι η πρώτη φορά που Α. Τσίπρας και Ν. Παππάς μπαίνουν σε C130, είχε επιστρατευτεί ένα μεταγωγικό αεροσκάφος για να μεταφέρει κυβερνητική αποστολή στις Βρυξέλλες, ωστόσο αυτή τη φορά ο Πρωθυπουργός έκανε ένα βήμα παραπέρα παίρνοντας μέρος σε δοκιμαστική πτήση στη θέση του συγκυβερνήτη…

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου