ΕΛΛΑΔΑ

Αντίθετη η «Λαϊκή Ενότητα» στην πρόταση Μεϊμαράκη για ντιμπέιτ

αντίθετη-η-λαϊκή-ενότητα-στην-πρότα-357135

Αντίθετη εμφανίζεται η «Λαϊκή Ενότητα» στην πρόταση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, για τη διεξαγωγή τηλεοπτικών ντιμπέιτ.

«Οι δυο συνεταίροι του τρίτου μνημονίου, το οποίο από κοινού ψήφισαν στη Βουλή, δεν έχουν να πουν τίποτα στον ελληνικό λαό όσα ντιμπέιτ κι αν κάνουν μεταξύ τους», σχολιάζει το νεοπαγές κόμμα.

Με την ανακοίνωσή του απαντά στο αίτημα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη διεξαγωγή δύο τουλάχιστον τηλεμαχίες, μία με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς και μιία δεύτερη με τον πρώην πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

«Αυτό που χρειάζεται σήμερα δεν είναι ένας διάλογος μνημονιακών για το ποιος θα εφαρμόσει χειρότερα από τον άλλον τις μνημονιακές πολιτικές», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

«Ο δημόσιος τηλεοπτικός διάλογος ανάμεσα σε όλα τα κόμματα για να παρουσιαστεί η μοναδική εναλλακτική λύση για το λαό και τον τόπο που είναι η αμφισβήτηση της γερμανικής Ευρωζώνης και της παράδοσης της χώρας στις γερμανικές νεοφιλελεύθερες πολιτικές», καταλήγει η ΛΑ.Ε.

efsyn.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου