ΕΛΛΑΔΑ

Κυρ. Μητσοτάκης: Χάσαμε το κέντρο, να γίνει απολογισμός

κυρ-μητσοτάκης-χάσαμε-το-κέντρο-να-γί-695931

Πυρά προς τη νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αλλά και προς τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, εξαπέλυσε το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αναφερόμενος στο εκλογικό αποτέλεσμα, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη (Skai), ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μίλησε για «εκλογική και ιδεολογική ήττα» της ΝΔ ενώ ζήτησε από τον Αντώνη Σαμαρά να γίνει ανοιχτή και δημόσια συζήτηση για τον απολογισμό των εκλογών.

«Δεν είναι δυνατόν να χάνουμε το κέντρο προς ένα αριστερό ριζοσπαστικό κόμμα» είπε ο κ. Μητσοτάκης προσθέτοντας ότι «είναι χρέος μας, χωρίς να μπούμε στην λογική της εσωστρέφειας να κάνουμε συζήτηση του εκλογικού αποτελέσματος».

«Οφείλουμε να πάρουμε πίσω αυτόν τον χώρο», τόνισε.

«Είμαστε ένα κόμμα ηλικιωμένων, με όλο τον σεβασμό στους συνταξιούχους που αποτελούν την ραχοκοκαλιά της παράταξής μας, αλλά πρέπει να διεισδύσουμε πιο πολύ στις παραγωγικές ηλικίες 35-55 ετών», προσέθεσε.

Όσον αφορά στο πρώτο δείγμα γραφής του νέου κυβερνητικού σχήματος, ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε: «Κάθε φορά που ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ανοίγει το στόμα του, οι ελληνικές τράπεζες χάνουν εκατομμύρια, το δημόσιο χάνει εκατομμύρια, ο ελληνικός λαός χάνει εκατομμύρια», κάνοντας λόγο για πρωτοφανή κατάρρευση του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Αναφερόμενος, τέλος, στη διαπραγμάτευση με τους δανειστές δήλωσε ότι αυτή δεν ξεκινά από το μηδέν, και αυτό δεν αποτελεί αντικείμενο συζήτησης, αλλά προϋπόθεση για να υπάρξει συζήτηση.

ethnos.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου