ΕΛΛΑΔΑ

Ήρθε η… ΕydΑpp για την εξόφληση λογαριασμού μέσω κινητού

ήρθε-η-εydαpp-για-την-εξόφληση-λογαριασμ-737796

Στην ψηφιακή εποχή εισέρχεται η ΕΥΔΑΠ. Η εταιρεία πρόσφατα λάνσαρε μια δωρεάν εφαρμογή για «ευφυή» κινητά τηλέφωνα και tablets, η οποία αναμένεται να διευκολύνει τις συναλλαγές και τις υποθέσεις των καταναλωτών στις επαφές τους με τη μεγαλύτερη επιχείρηση ύδρευσης και αποχέτευσης της χώρας.

Η νέα κινητή εφαρμογή «ΕydΑpp», η οποία είναι συμβατή για λειτουργικά συστήματα iOS και Android, επιτρέπει στον χρήστη της να εξοφλεί άμεσα και γρήγορα τον λογαριασμό του χωρίς να περιμένει σε ουρές αλλά και να ενημερώνεται αναλυτικά για τις χρεώσεις του.

Ειδικότερα ο καταναλωτής θα μπορεί να βλέπει την ανάλυση του λογαριασμού του, τη λήξη της προθεσμίας πληρωμής, καθώς και τις προηγούμενες οφειλές. Επίσης θα μπορεί να εξοφλεί τον λογαριασμό του e-banking με κάρτα μέσω easypay.

Παράλληλα η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα άμεσης πληροφόρησης για τις προγραμματισμένες διακοπές υδροδότησης αλλά και επικοινωνίας με την 24ωρη Γραμμή Εξυπηρέτησης Πελατών 1022 σε πραγματικό χρόνο για οποιοδήποτε πρόβλημα αφορά την παροχή του πελάτη.

Μάλιστα ο χρήστης μπορεί να αναφέρει βλάβη βγάζοντας και ανεβάζοντας μια φωτογραφία με το κινητό του τηλέφωνο σχετική με το αίτημά του, στο οποίο θα περιγράφει τον τύπο βλάβης, θα δηλώνει την τοποθεσία όπου βρίσκεται και θα λαμβάνει ειδοποίηση για το πότε θα αποκατασταθεί η βλάβη.

Επίσης μέσω της κινητής εφαρμογής ο χρήστης του τηλεφώνου μπορεί να βρει τα πλησιέστερα σε αυτόν εξουσιοδοτημένα σημεία πληρωμής αλλά και τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πελατών της ΕΥΔΑΠ μέσα από τον χάρτη πλοήγησης της εφαρμογής.

tovima.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου