ΕΛΛΑΔΑ

Υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στην Α’ Αθήνας ο Κ. Σκανδαλίδης

υποψήφιος-με-το-πασοκ-στην-α-αθήνας-ο-738012

Με το ΠΑΣΟΚ στην Α’ Αθήνας θα είναι υποψήφιος ο Κώστας Σκανδαλίδης, ο οποίος κάνει λόγο για πράξη αυτονόητη για την προσωπική του στάση και διαδρομή από τη γενέθλια ημέρα του Κινήματος μέχρι και σήμερα.

Ο κ. Σκανδαλίδης θεωρεί επίσης αυτονόητη τη συμμετοχή του «στη μεγάλη προσπάθεια να αναγεννηθεί η Προοδευτική και Δημοκρατική Παράταξη, που είναι η πρωταρχική προϋπόθεση για να ενωθούμε ξανά οι Έλληνες και να κρατήσουμε ψηλά την Ελλάδα στην Ευρώπη και τον Κόσμο».

Όπως επισημαίνει στη δήλωσή του, οι εκλογές αυτές κρίνουν το Σήμερα και το Αύριο της Ελλάδας, σήμερα κρίνουν το δικαίωμα του καθένα μας στην Αξιοπρέπεια, αύριο το δικαίωμα όλων μας στην Ευημερία.

«Είναι ψήφος για την Ελλάδα και το ευρωπαϊκό της μέλλον, για τη Δημοκρατική Παράταξη και κυρίως για την Προοδευτική Διακυβέρνηση της χώρας».

Τονίζει ακόμη πως σε αυτόν τον αγώνα κανένας δεν περισσεύει και προσθέτει: «Έχουμε χρέος να διεκδικήσουμε το σύνολο των δυνάμεων που έδειξαν κατά καιρούς εμπιστοσύνη στο ΠΑΣΟΚ και να ανακτήσουμε την ενότητα του χώρου μας, βρίσκοντας ξανά τη χαμένη μας ταυτότητα και το κοινωνικό μας πρόσωπο. Πάνω σ’ αυτή την ταυτότητα και όχι στις προσωπικές επιδιώξεις του καθένα μας μπορεί μόνο να ανασυγκροτηθεί η παράταξη για να εγγυηθεί πειστικά την επόμενη μέρα για τη χώρα και τη ζωή μας. Ότι θα είναι μια μέρα καλύτερη για όλους και προπαντός για την Ελλάδα».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου