ΕΛΛΑΔΑ

Στο ίδιο ψηφοδέλτιο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και Οικολόγοι Πράσινοι

στο-ίδιο-ψηφοδέλτιο-συ-ριζ-α-και-οικολό-738144

Στο ίδιο ψηφοδέλτιο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και Οικολόγοι Πράσινοι, στις επικείμενες Βουλευτικές Εκλογές, όπως ανέφερε μετά τη συνάντηση των δύο αντιπροσωπειών, ο Πρόεδρος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Αλέξης Τσίπρας.

«Όλα τα προηγούμενα χρόνια με τους Οικολόγους Πράσινους πορευτήκαμε μαζί σε όλα τα κινήματα και τα μέτωπα πάλης για την προστασία του περιβάλλοντος στην πατρίδα μας. Τώρα ήρθε η στιγμή, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και στο ίδιο ψηφοδέλτιο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας, χαρακτηρίζοντας, ταυτόχρονα, την απόφαση «ιστορική». «Ιστορική και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, καθώς οι Οικολόγοι Πράσινοι είναι το Κόμμα που εκπροσωπεί στην Ελλάδα τους Ευρωπαίους Πράσινους. Μια δύναμη με ισχυρή παρουσία, τόσο στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, όσο και σε Εθνικά Κοινοβούλια σημαντικών Κρατών στην Ευρώπη, όπως το Γερμανικό Κοινοβούλιο, όπου πολύ πρόσφατα μάλιστα συμμετείχαν στη Γερμανική Κυβέρνηση».

«Πρόκειται, λοιπόν, για μια συνεργασία, που διευρύνει, τόσο τη δυναμική μίας μεγάλης εκλογικής νίκης στην Ελλάδα, όσο, όμως, και το δρόμο για αναγκαίες συμμαχίες στο Ευρωπαϊκό πλαίσιο» συμπλήρωσε ο κ. Τσίπρας.

Από την πλευρά των Οικολόγων Πράσινων, ο κ. Γιάννης Τσιρώνης έκανε γνωστό, ότι ο κ. Μιχάλης Τρεμόπουλος θα είναι υποψήφιος στην Α’ Θεσσαλονίκης, ο κ. Κώστας Διάκος στα Χανιά, ο κ. Γιώργος Δημαράς στη Β’ Αθήνας, η κα. Δήμητρα Λυμπεροπούλου στην Κορινθία, ο κ. Δημήτρης Πολιτόπουλος στις Κυκλάδες, ο κ. Κώστας Καλογράνης στην Αττική και ο κ. Γιώργος Δημητρίου στη Β’ Πειραιά.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου