ΕΛΛΑΔΑ

Σταμάτης για Τσίπρα: Υπόλογος που σέρνει τη χώρα σε εκλογές

σταμάτης-για-τσίπρα-υπόλογος-που-σέρν-753108

Συνέχεια στη σκληρή κόντρα με τον ΣΥΡΙΖΑ δίνει η κυβέρνηση με τον υπουργό Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη να απαντά στον Αλέξη Τσίπρα πως είναι επικίνδυνος και υπόλογος που επιμένει να σύρει τη χώρα σε εκλογές.

Νωρίτερα ο κ. Τσίπρας σε έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Γραμματείας και του Επικοινωνιακού Επιτελείου κεπανέλαβε τις καταγγελίες περί επιχειρησης εκφοβισμού των πολιτών και των βουλευτών λέγοντας πως «ο Σαμαράς είναι ικανός ακόμα και να σκηνοθετήσει bankrun, με τεχνητή φυγή κεφαλαίων, φίλα προσκείμενών του επιχειρηματιών, προκειμένου να κάνει πειστικό το επιχείρημα του φόβου».

Απαντώντας ο Δημήτρης Σταμάτης σε δήλωσή του ανέφερε πως ο κ. Τσίπρας «προσπαθεί να αμβλύνει τις αλγεινές εντυπώσεις που προκάλεσαν οι χθεσινές αμετροεπείς και επικίνδυνες δηλώσεις του για ’ζουρνάδες και χορούς’ και φθάνει στο σημείο να κατηγορεί τον κ. Σαμαρά ως… επικίνδυνο».

Ο κ. Σταμάτης αναφέρει ότι ο πρωθυπουργός «εδώ και 2,5 χρόνια κρατά όρθια τη χώρα κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες και κόντρα στην υπονομευτική δράση του κ. Τσίπρα, ενώ και τώρα φρόντισε να εξασφαλίσει τη χώρα από οποιοδήποτε πιστωτικό γεγονός, για όσο χρόνο πιθανόν να διαρκέσει η πολιτική περιπέτεια» στην οποία -όπως λέει- έβαλε τη χώρα ο κ. Τσίπρας.

Newsroom ΔΟΛ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου