ΕΛΛΑΔΑ

Βρέθηκαν οι δράστες της δολοφονίας ηλικιωμένης στο Παλαιό Φάληρο

βρέθηκαν-οι-δράστες-της-δολοφονίας-ηλ-5673

Δυο Ρομά, ηλικίας 21 και 17 ετών, είναι σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. οι δράστες της δολοφονίας μιας 85χρονης που έγινε στις 6 Νοεμβρίου στο Παλαιό Φάληρο με κίνητρο τη ληστεία.

Οι δράστες ήταν μέλη σπείρας που έκανε κλοπές και ληστείες σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιασθεί δύο περιπτώσεις ληστειών και εννέα διαρρήξεων.

Η ηλικιωμένη είχε βρεθεί το μεσημέρι της 6ης Νοεμβρίου μέσα στο διαμέρισμα της και ήταν φιμωμένη, ενώ έφερε πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι στο σώμα της.

Όπως προέκυψε από έρευνα, οι δύο δράστες το πρωί της συγκεκριμένης ημέρας χτύπησαν την πόρτα της 85χρονης και εκείνη τους άνοιξε. Ξαφνικά της επιτέθηκαν, την έβαλαν σε μια καρέκλα και άρχισαν να την χτυπούν συνέχεια ζητώντας επίμονα να τους πει που έχει τα χρήματα της. Τελικά αφαίρεσαν το ποσό των 400 ευρώ και αποχώρησαν.

Ο 21χρονος είχε συλληφθεί βραδινές ώρες της 12ης Νοεμβρίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής, ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης, που διέπραττε κλοπές και ληστείες κατ’ εξακολούθηση, στην οποία συμμετείχε και ο 17χρονος συνεργός του στην ανθρωποκτονία.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στο Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 17χρονου δράστη συνεχίζεται.

tovima.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου