ΕΛΛΑΔΑ

«Καρατόμηση» Καρυπίδη αποφάσισε η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ

καρατόμηση-καρυπίδη-αποφάσισε-η-πο-202153

Τίτλοι τέλους για την υποψηφιότητα του Θ. Καρυπίδη. Με ομόφωνη απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ (ενα μέλος διαφώνησε σε ζητημα διαδικαστικό), οριστικοποιήθηκε η στάση του κόμματος, σε ένα ζήτημα που παρ ολίγον να εξελιχθεί σε ζήτημα τιμής.

Το κλίμα στην Πολιτική Γραμματεία ήταν καταφανώς κατά του Θ. Καρυπίδη, αφου οι δηλώσεις του «εξέθεταν την ιστορία,την πολιτική και της αξίες της Αριστεράς» και με συνοπτικές ολοκληρώθηκε η διαδικασία.

Επόμενο βήμα η ανεύρεση νέου υποψήφιου, και με δεδομένο το βαρύ κλίμα στην Κοζάνη ίσως η νέα επιλογή να είναι στενά κομματική, αφου πλέον δύσκολα η σχεδόν διασπασμένη τοπική οργάνωση θα συναινέσει σε διαδικασίες για πρόσωπο απο τον ευρύτερο αριστερό χώρο.

Στο περιθώριο της συνεδρίασης κατατέθηκαν για ακόμα μία φορά ενστάσεις για την υποψηφιότητα του Οδυσσέα Βουδούρη, κυρίως απο την πλευρά του «Αριστερού Ρεύματος», χωρίς όμως να τίθεται επιτακτικά θέμα αλλαγής του υποψηφίου.

Πάντως την επόμενη εβδομάδα στελέχη του κόμματος θα «κατέβουν» στη Καλαμάτα ώστε να εκτιμήσουν την κατάσταση που δημιουργείται στο πρόσωπο του Οδ. Βουδούρη

newpost.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου