ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθησαν λίγα λεπτά μετά την απόδρασή τους

συνελήφθησαν-λίγα-λεπτά-μετά-την-απόδ-240547

Λίγα λεπτά κράτησε η ελευθερία δύο Ελλήνων τροφίμων του σωφρονιστικού καταστήματος Τίρυνθας Αργολίδας. Μόλις απέδρασαν και βγήκαν στην εθνική οδό Ναυπλίου – Άργους εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς, οι οποίοι τους συνέλαβαν και τους οδήγησαν πίσω στα κελιά τους.

Οι δραπέτες, ηλικίας 36 και 33 ετών ήταν καταδικασμένοι για ληστεία και απόπειρα ληστείας, ενώ σε βάρος τους είχαν επιβληθεί ποινές κάθειρξης.
Χθες το βράδυ όμως είπαν να δραπετεύσουν και για λίγο το πέτυχαν. Πήδηξαν τον εξωτερικό μαντρότοιχο των φυλακών και τράπηκαν σε φυγή.

Τη στιγμή που επιχειρούσαν να διασχίσουν την εθνικό οδό Ναυπλίου – Άργους εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας και συνελήφθησαν.

Σημειώνεται ότι ο 36χρονος κρατούνταν στο κατάστημα κράτησης ενηλίκων Τίρυνθας από το 2010, με ποινή κάθειρξης οκτώ ετών και πέντε μηνών, για ληστεία, ενώ ο 33χρονος κρατούνταν από το 2011, με ποινή κάθειρξης πέντε (5) ετών και είκοσι (20) μηνών, για απόπειρα ληστείας.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για απόδραση κρατουμένου, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου